![]() |
Tam gdzie jest opis i możliwość budowy to obok w nawiasie jest napisane: (ilość ?)
|
Uwaga !!!
Wlasnie leci na moja planete obca flota "Jedna wrogie flota od gracza Bzyq z planety lodziarnia [1:83:8] zbliza sie do planety ATHENA[1:91:9]" Jak sprawdzilem jest to osoba z klanu NetWars, sam posiadam 112 pkt, a on 285. Najlepsze ze zostalo do ataku ok 1 h, a juz wydalem wszystkie zasoby i ustawilem dodatkowe dziala laserowe i wyrzutnie rakiet. Czy was rowniez atakuja? |
mnie jeszcze nie zaczeli :D
ale musze jakas flote i dzialka zaczac budowac bo kto wie kiedy to nastapi :> |
Cytat:
Jak wydałeś wszystko, to mogą sobie przylecieć i tak Ci nic nie zrobią, najwyżej zniszczą trochę obrony, która i tak się odbuduje :) |
Trzeba będzie wypowiedzieć im wojnę :) Nie wiedzą z kim zadzierają :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
TU MACIE PROGRAMIK SYMULUJĄCY POTYCZKĘ: http://members.lycos.co.uk/xenomorphx/speed.rar Uwaga!! Link czasem nie działa... edit: załączam :) |
Cytat:
Cytat:
czyżby koleś chciał cię przelecieć ^_^ |
:worek_tre :worek_tre :samozapl: :welcom: :paker:
ja dopiero na etapie stoczni i jeszcze mnie nikt nie przeleciał |
Cytat:
|
ma ktoś jakąś flotę zniszczymy mu cnotę
zrobi qupę jak dostanie 2 rakietki w dupę nie ma litości cdrinfo łamie kości :) |
Wlasnie leciala do mnie 2 flota "Jedna wrogie flota od gracza HonkoPonko z planety k u r w idolek [1:148:4] zbliza sie do planety ATHENA[1:91:9]"
Ale zrezygnowal jak zobaczyl ze obrona sie u mnie znaczaco zwiekszyla Znow jest to osoba z klanu NetWars, ma 225 pkt. |
Cytat:
|
Ja wlasnie pobudowalem 1 wyrzutnie rakiet, bo na wiecej mnie nie stac, a ile maksymalnie mozna miec takich wyrzutni rakiet albo dzialek laserowych?? ;p
|
Cytat:
Wyczyn Bzyq'a z planety lodziarnia nie zostanie przez sojusz zapomniany...upomnimy się o swoje za jakis czas... :podbite: :worek_tre :samozapl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |