Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

rosol 17.03.2006 11:12

No to jak bedzie z tym sojuszem CDRinfo? Bo ja jestem chetny (a wlasciwie moj brat :) ). Proponuje zeby to zrobic jak tylko wyjdzie nowy Uni 39.

Stanley 07.03.2006 20:34

norma, jak na kazdym nowym uni, nie powiedzie sie i pojda na nowe... przewidywalna ta gra sie juz robi :P

Eliasz 07.03.2006 09:57

sprry za ppp ale ;)
juz po pierwszym dniu, w niecale 24h nie ma juz miejsc na u38 ;) się wszyscy rzucili :))

Pagerus 07.03.2006 07:54

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Ja też zerwałem z nałogiem pod koniec zeszłego roku :) ale mnie ciągnęło... :D Ale nic to, pojawiły się ważniejsze sprawy!

Jedna obcy flota od gracza Kristoferros żegna się z Ogame aby eksplorować dziwne nowe światy, szukać nowych form życia i cywilizacji odważnie lecieć tam, gdzie nikogo jeszcze nikogo nie było... :)

Hehe - widzę wpływ Treka :D
Co do Ogame - to każdego chyba nieco dalej ciągnie - bo w końcu wypowiadamy się dalej w tym temacie ||

Kris 07.03.2006 07:38

Ja też zerwałem z nałogiem pod koniec zeszłego roku :) ale mnie ciągnęło... :D Ale nic to, pojawiły się ważniejsze sprawy!

Jedna obcy flota od gracza Kristoferros żegna się z Ogame aby eksplorować dziwne nowe światy, szukać nowych form życia i cywilizacji odważnie lecieć tam, gdzie nikogo jeszcze nikogo nie było... :)

Stanley 07.03.2006 00:35

a tam, wciaga... ja zrywalem 3 razy, az mi sie wkoncu udalo ;p skonczylem 1 wrzesnia... tak nagle, powiedzialem ze koniec, i... juz mnei do gry nie ciagnelo :)
moze dlatego ze osiagnalem w niej wszystko, co chcialem osiagnac :)
w kazdym razie ja gralem tylko (az?) niecale 7 miesiecy :P

Patrix 06.03.2006 23:20

dobra rada - nie wciagaj sie w gre/rozgrywke, ktora trwa w czasie rzeczywistym i nie posiada opcji PAUZY; to zawsze kończy sie tak samo...

ja zerwałem po 2 miesiacach z tym

Eliasz 06.03.2006 23:01

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
[...]

P.S. @Eliasz jesteś już w jakimś sojuszu na 38 uni?

Jeszcze nie, dopiero zaczynam rozbudowe :)

Mich@ł 06.03.2006 22:55

Cytat:

Napisany przez Eliasz
No to proponuje szybko wbijać się na 38. Jak już wspomniałem działa od dzisiaj. Narazie pierwsza osoba ma tylko 1pkt wiec :)

Jak mówi przysłowie: "Co nagle to po diable" :P
Myślę, że lepiej zebrać się, dogadać i zarejestrować na innym universum..
Na 38 nie wszyscy będą już mogli się zarejestrować, a decyzja o tym może być podejmowana dosyć długo (niektórzy wciąż walczą z nałogiem ogame :P ) Potem ciężko byłoby zdobyć konto.
Ale ostatnio universa powstają dosyć często... Więc może 39 ??? :idea:

P.S. @Eliasz jesteś już w jakimś sojuszu na 38 uni?

Eliasz 06.03.2006 22:20

No to proponuje szybko wbijać się na 38. Jak już wspomniałem działa od dzisiaj. Narazie pierwsza osoba ma tylko 1pkt wiec :)

MacGyver 06.03.2006 22:18

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Hehe...
A może kiedyś udałoby się ponownie zebrać ekipę CDRinfo i założyć sojusz?? ||

Kilku chętnych już znam :>
Ja niestety odpadam...

Mich@ł 06.03.2006 22:12

Hehe...
A może kiedyś udałoby się ponownie zebrać ekipę CDRinfo i założyć sojusz?? ||

Eliasz 06.03.2006 21:06

Dziś powstało nowe Uniwersum - 38.
Właśnie się zarejestrowałem na nim, trzeba szybko się rozwijać puki mało jeszcze ludzi jest :)

pzdr.

Pagerus 06.03.2006 15:01

Cytat:

Napisany przez Patrix
baa to by nie miał nawet :rotfl:

No ale jakby nie miał - to tym bardziej by nie stracił, nie? :fiu:

Patrix 06.03.2006 14:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No widzisz - jakbyś nie grał to byś nie stracił ||

baa to by nie miał nawet :rotfl:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21.