![]() |
No to jak bedzie z tym sojuszem CDRinfo? Bo ja jestem chetny (a wlasciwie moj brat :) ). Proponuje zeby to zrobic jak tylko wyjdzie nowy Uni 39.
|
norma, jak na kazdym nowym uni, nie powiedzie sie i pojda na nowe... przewidywalna ta gra sie juz robi :P
|
sprry za ppp ale ;)
juz po pierwszym dniu, w niecale 24h nie ma juz miejsc na u38 ;) się wszyscy rzucili :)) |
Cytat:
Co do Ogame - to każdego chyba nieco dalej ciągnie - bo w końcu wypowiadamy się dalej w tym temacie || |
Ja też zerwałem z nałogiem pod koniec zeszłego roku :) ale mnie ciągnęło... :D Ale nic to, pojawiły się ważniejsze sprawy!
Jedna obcy flota od gracza Kristoferros żegna się z Ogame aby eksplorować dziwne nowe światy, szukać nowych form życia i cywilizacji odważnie lecieć tam, gdzie nikogo jeszcze nikogo nie było... :) |
a tam, wciaga... ja zrywalem 3 razy, az mi sie wkoncu udalo ;p skonczylem 1 wrzesnia... tak nagle, powiedzialem ze koniec, i... juz mnei do gry nie ciagnelo :)
moze dlatego ze osiagnalem w niej wszystko, co chcialem osiagnac :) w kazdym razie ja gralem tylko (az?) niecale 7 miesiecy :P |
dobra rada - nie wciagaj sie w gre/rozgrywke, ktora trwa w czasie rzeczywistym i nie posiada opcji PAUZY; to zawsze kończy sie tak samo...
ja zerwałem po 2 miesiacach z tym |
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, że lepiej zebrać się, dogadać i zarejestrować na innym universum.. Na 38 nie wszyscy będą już mogli się zarejestrować, a decyzja o tym może być podejmowana dosyć długo (niektórzy wciąż walczą z nałogiem ogame :P ) Potem ciężko byłoby zdobyć konto. Ale ostatnio universa powstają dosyć często... Więc może 39 ??? :idea: P.S. @Eliasz jesteś już w jakimś sojuszu na 38 uni? |
No to proponuje szybko wbijać się na 38. Jak już wspomniałem działa od dzisiaj. Narazie pierwsza osoba ma tylko 1pkt wiec :)
|
Cytat:
Ja niestety odpadam... |
Hehe...
A może kiedyś udałoby się ponownie zebrać ekipę CDRinfo i założyć sojusz?? || |
Dziś powstało nowe Uniwersum - 38.
Właśnie się zarejestrowałem na nim, trzeba szybko się rozwijać puki mało jeszcze ludzi jest :) pzdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |