![]() |
Cytat:
I po co ja to robię? :) |
Cytat:
|
No teraz dzisiejsze statsy:D
Punkty 13 (Miejsce 2159 z 6289) Kopalnia metali: 9lvl Kopalnia krysztalow: 5lvl Syntezator deuterium: 3lvl Elektrownia sloneczna: 9lvl Fabryka robotow: 1lvl @Andrzejj9, pytasz po co to robisz??? Odpowiedź jest prosta, żeby wzmocnić sojusz CDRinfo.pl:) /edit Nasz sojusz jest z powrotem na 34 miejscu i mamy już ponad 1k punktów:D :jupi: |
Cytat:
|
mam trochę inną taktykę.
zostawiam otwarte okienko z autoodświerzaniem co 5 min. dzięki temu nikt mnie nie opędzluje, bo będzie mnie widział jako online :P fakt - buduję co potrzeba i zostawiam to na kilka godzin. ps. Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20 no i satelity łatwo zestrzelić. opłaca się je budować w poźniejszym etapie. |
satelita daje +50 energii, lepiej inwestowac w tradycyjna elektrownie
|
Cytat:
A czy się opłaca, elektrownia słoneczna na 12 lvl kosztuje 6,5k metalu i prawie 3k kryształu, a satelita tylko 2k kryształu. |
Cytat:
|
Witam. Dostelem raport "Jedna obcy flota z planety Marta19 [1:116:4] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety Wieczna Kraina [1:272:11] . Szanse na kontrwywiad: 0 %".
Czy moze mi ta flota cos zrobic ? Mam 2 wyrzutnie rakiet i jedno dzialko laserowe. Czy moga one stawic opor najezdzcy ? Czy jesli zakosza mi mineralow bede o tym poinformowany ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
@imola:
no faktycznie, teraz tez mam 36 @Loczek u mnie juz flota z tej planety 2x latala i nic |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:35. |