![]() |
IMOLA boje sie ze tak bede przelotem ze przeleca moja planete :) ale zobaczymuy wieczorem. I to jeszcze jakas panna no.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
właśnie dobudowałem 2 działa... tak na wszelki wypadek. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Smiercionosna Gwiazda
Smiercionosna gwiazda jest uzbrojona w ogromne dzialo grawitonowe, ktore moze niszczyc statki tak duze jak niszczyciele a nawet ksiezyce. Poniewaz korzysta ona z ogromnej ilosci energii, sklada sie prawie wylacznie z generatorow. Wylacznie miedzygwiezdne mocarstwa moga zgromadzic wystarczajace ilosci surowcow i pracownikow, aby moc zbudowac te statki wielkosci ksiezyca. Punkty strukturalne 9000000 Sila powloki 50000 Sila ataku 200000 Ladownosc 1000000 Jednostki Predkosc podstawowa 100 Zuzycie paliwa (Deuterium) 1 Panowie fundniemy sobie kiedys taką zabawkę, nie? :) :) :) |
Cytat:
Gwiazda Śmierci Metal: 5000000 Kryształ: 4000000 Deuterium: 1000000 nie mówiąc o kosztach technologii pozwalających na jej budowę ;) ...już możemy zacząć zbierać :) |
Pwnie miesiąc będzie sie budować ;p
|
A ile ich chcecie? (Jedną mogę odstąpić :D)
he... ściema rzecz jasna :) Postaram się jeszcze dziś przedstawić wam moje ("moje" = nasze :)) logo. |
za jakieś 5 lat może... jeśli dotrwamy.
wystarczy tylko co 34 dni się logować i po problemie :P chciałbym chociaż mieć to: http://80.237.203.201/download/use/e...baeude/208.gif Ten dobrze opancerzony statek sluzy podbijaniu nowych planet, co jest nieodzowne dla dazacego do hegemonii imperium. Statek jest uzywany jako dostawca surowcow do nowych kolonii. Z dostarczonych materialow oraz z tych dostepnych na koloniach wszystko bedzie budowane i przyswajane tak, aby zasiedlic i wykorzystac Nowy Swiat. Kazde imperium moze skolonizowac 9 planet lacznie z Planeta Matka. |
Cytat:
|
metal: 8
krysztal: 7 deuter: 5 elektrownia sloneczna: 10 fabryka robotow: 2 magazyn metali: 1 laboratorium: 2 opancerzenia statkow powietrznych: 1 technika energetyczna: 2 technika laserowa: 2 I co wy na to?? Dzisiaj jeszcze zamierzam pobudowac kilka dzialek laserowych bo jeszcze nie mam ani 1 ;p |
po co ci magazyn metali ?
czyżbyś już wykorzystał podstawowe 100 000 pojemności :) |
wysłałem podanie :), bo zamierzma grać w tą grę . Jest świetna :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |