![]() |
Cytat:
|
ja może w sierpniu :)
|
Cytat:
|
Chyba trochę ciężko będzie uskładać ekipę 30 zawodników :(
Bo do tego tematu już nikt nie zagląda :( Ą fajnie byłoby sobie zgraną ekipą pograć :D Może ktoś z listy, którą podał Mac będzie chciał grać? ;) |
Cytat:
Cytat:
|
To jest lista aktywnych graczy? Bo ja juz nie gram od dawna :fiu: :>
Jesli dobrze policzylem to sa chetne 4 osoby: @Ja ;), @Posluch, @DjMichal, @Eliasz. :) Przydalyby sie jeszcze ze 24 ;) @Mac a moze ty bys z nami pogral?? :) |
Grupa graczy OGame nadal istnieje i liczy 30 osób ;)
A są to: Cytat:
|
moze ja
|
Cytat:
Ja się zgłaszam :D |
Moze by dac gdzies jakies ogloszenie? Bo ten temat chyba niewielu czyta :)
PS: :czytaj: Nowe, świeżutkie Universum 39 zostanie otwarte we wtorek, 21 marca standardowo o godzinie 12.00 UWAGA: Na Universum 39 zniszczona obrona zamienia się w szczątki na orbicie. To informacja z oficjalnego forum :) . Ciekawa zmiana z tymi szczatkami... :> :taktak: |
Cytat:
|
Ja też się wpisuję na listę chętnych do gry...
Chociaż nie wiem jak będzie z moim czasem :\ Już musiałem zrezygnować z uni 37 i 38 z powodu braku czasu :\ A jeślibym się rejestrował to tak, żeby być w 2 galaktyce dopiero :D |
Nawet nie musimy byc tak blisko siebie, bo w pozniejszym etapie gry bedzie klopot ze znalezieniem jakis dobych farm :) Chodzi tylko o to zeby bylo jak najwiecej chetnych :) A z tym zakladaniem kilku kont na raz to dobry pomysl, bo nie wszyscy musza zdazyc sie zarejestrowac ...
|
Cytat:
1:31.xx kumpel mial zaraz moze 15sec pozniej 1:257:xxx nastepne juz bylo 1:296:xxx a ostatnie juz 1:297:xxx a zakladalem moze z minute :/ |
ja sie na to pisze, ale tylko jak bedzie wiecej osob z cdrinfo (bo mam juz 2 konta, a granie na 3 jest hmmm... co najmniej małoefektywne :))
No i trzeba by bylo sie szybko rejestrowac, bo moze byc tak jak z u38 ze po jednym dniu nie bedzie juz miejsca. Mozna by tez zrobic tak, zeby jedna osoba zalozyla odrazu kilka (w zaleznosci od ilosci osob chetnych) kont, jedno po drugim, tak aby planety byly niedaleko od siebie i pozniej rozdac wsrod osob chetnych. pzdr. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:53. |