Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

woitas 13.02.2005 18:49

no, zostawiasz kompa na tydzień, wracasz i budujesz ile wlezie :)

ps. jestem 671 na liście :D

kozalec 13.02.2005 19:02

Cytat:

Napisany przez woitas
no, zostawiasz kompa na tydzień, wracasz i budujesz ile wlezie :)

ps. jestem 671 na liście :D

Składam Pokłony 8 ) :zespol: :sluze:

kozalec 13.02.2005 19:03

królestwo kosmosu będzie należeć do nas

.::piotrek::. 13.02.2005 19:19

Cytat:

Napisany przez adixo
Trzeba było zainwestować w cos innego

Nie moglem zainwestowac w nic innego :'( , bo mialem tylko metal na zbyciu akrysztaly i deutrium minimalne ilosci ||

andrzejj9 13.02.2005 20:05

pytałem się wcześniej< co trzeba zrobić< żeby móc wybudować sobie działka> mam już stocznię< ale kiedy przyciskam na buduj działko< to nic się nie dzieje> coś źle robię? a może ta "gra" ma problemy z operą?

Kris 13.02.2005 20:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
pytałem się wcześniej< co trzeba zrobić< żeby móc wybudować sobie działka> mam już stocznię< ale kiedy przyciskam na buduj działko< to nic się nie dzieje> coś źle robię? a może ta "gra" ma problemy z operą?

Ja mam Operkę i jest OK. Prawdopodobnie nie masz wystarczającej ilości zasobów. Jeśli masz zasoby, to się wyloguj, zaloguj z powrotem i spróbuj jeszcze raz.

knydel 13.02.2005 20:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Po prawej stronie musisz jeszcze wpisać ile chcesz tych działek mieć. Tam gdzie widnieje "0"

andrzejj9 13.02.2005 20:19

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Ja mam Operkę i jest OK. Prawdopodobnie nie masz wystarczającej ilości zasobów. Jeśli masz zasoby, to się wyloguj, zaloguj z powrotem i spróbuj jeszcze raz.

No właśnie zasoby mam, a wylogowywanie się nic nie daje... No ale nic, spróbuję następnym razem. Może coś faktycznie z zalogowaniem jest źle..

DreamCrusher 13.02.2005 20:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

a wpisujesz w okienku obok ile tych dzialek ma byc? bo domyslnie jest 0. na poczatku nie zauwazylem, wciskalem buduj i tez myslalem ze to cos z opera :)

aktualna lista czlonkow sojuszu (wybaczcie ze nie alfabetycznie ale tak bedzie mi latwiej - na dole beda osoby ktore ostatnio wstapily do sojuszu)[35]:

zuk4u
Adixo
Loczek
woitas
Kowalik
KnydeL
ThanatoS_cdr
Imola
Kristoferros
Ormianin
Jankes
mAllOwEX
SaCHiB
Master-Sarevok
andrzejj9
BerionTech
M_a_c_i_e_j
PinGOnE
siwy_mw
Ghost Rider
Kraluk
MacGyver
yetixxl
kozalec
Turboni
LiTE
Bartez
aeiouy
DJ HACKER
Phoenixpl
qTp
chaz87
rynek
czuczandia
Kasprzak

andrzejj9 13.02.2005 20:19

Cytat:

Napisany przez knydel
Po prawej stronie musisz jeszcze wpisać ile chcesz tych działek mieć. Tam gdzie widnieje "0"

A, no tak już lepiej :)

Kris 13.02.2005 20:20

Cytat:

Napisany przez knydel

he he... no to mi nie przyszło do głowy... uznałem za zbyt oczywiste ;) :)

Kris 13.02.2005 20:22

Cytat:

Napisany przez zuk4u
aktualna lista czlonkow sojuszu(...)

Zrób tak, żeby był podgląd na członków... Widzę, u mojej siostry (sojusz ZFP) jest coś takiego... :)

kraluk 13.02.2005 20:23

Sojusz CDRinfo rośnie w siłę:D Już 32 lokata:)

andrzejj9 13.02.2005 20:55

A jeszcze jedno - jak już się to cudo zbuduje, to gdzie można sprawdzić, ile się tych działek ma? Bo coś nigdzie nie widzę, żeby się po wybudowaniu cokolwiek zmieniło...

Turboni 13.02.2005 21:01

ja tam dalej buduje kopalnie i elektrownie :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:02.