![]() |
ludzie pomocy! nie mogę się zalogować! gdy wpisuje nicka i haslo wyswietla mi się strona z linkiem cyt. "NOWEGO GRACZA" haslo wpislem ze dwadziescia razy! poprawnie! nie mam wlaczonego caps locka i itp. nicka tez wpisywalem poprawnie i nic ciagle to samo! Co się dzieje, pomóżcie! Dopiero co 2h temu bylem budowalem, rozwijalem... :-o
|
Tylko się upwenię - logujesz się na właściwe Uniwersum?
|
Oddam w dobre rece planete na UNI 2!!! Zadbana, dobrze utrzymana, jakies 40 krazownikow, matka + 4 kolonie. 3500 punktow!
Zainteresowani - pisac na pw! |
|
ehhh je wsprawie do mojego wczesniejszego postu
wiecie co logowalem sie POPRAWNIe i nic ale dzis o godz 13:30 wkoncu udalo sie i zalogowalem sie. Ale $#*&@ czemu to nie chcialo chodzic, nie dostalem zadnej wiadomosci o ban(an)owaniu :). Ale dzieki Bogu juz chodzi! :piwo:
|
Cytat:
może być nawet zupełnie bez niczego, początkujące, nie zależy mi problem w tym, że mój brat chce się przyłączyć do sojuszu, ale za późno się zarejestrował i jest na innym Uni... |
RE Ogame
Zainteresowała mnie ta gra. Powiedzcie mi gdzie ją nabyć lub zkąd
zassać. Siemka :idea: |
|
Ma ktoś może konto do odstąpienia na Uni2???
Ja jestem chętny jakby co:) |
RE Ogame
Cze wszystkim.
Próbowałem zarejestrować się w OGame i....i kłopocik. Wpisałem e-mila , nazwę planetki, potem moje imię, wyświetliła się stronka pusta i u dołu gotowe. I to tyle. Co dalej.Żadnego chasła, nicka nic. Pozdro :\ |
Hasło przychodzi na emaila 8 )
|
Cytat:
|
@Kiewas: realok napisał że ma do odstąpienia na Uni2
|
Cytat:
|
Handel w OGame
Cze wszystkim.
Jak handlować w OGame? Surowce, przynajmniej na początku wydobywają się wolnoooo. :blee: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |