![]() |
A ja się wkurzam , bo nie pamiętam gdzie się wpisywało do sojuszu. Jakaś zmiana była i od nowa rejestra , no nie ? Siedzę sobie na U1 , dookoła Kristoferrosy , Ormianiny i inne zwierzątka , a ja w środku bez sojuszu. Help :niepow: :bicz:
|
wyszukaj nasz sojusz za pomoca zakladki szukaj :D - potem wcisnij nan iego i tam bedzie z tego co pamietam wyslij podanie czy jakos tak
|
Cytat:
|
@smolik
No dołączałem się do sojoszu jakieś 3 miechy temu :) więc coś pokreciłem :) |
Cytat:
Mój sympatyczny sąsiad się odezwał :) Dawać mu dostęp do Sojuszu! :) Homycku! Jak nie masz na razie jak grać (padł Ci komputer z tego co pamiętam), to przekaż np. mi :D hasło do konta, to Ci trochę go popilnuję :) Pozdrawiam, Komandor Kristoferros |
Ej a kto ma sojusz na uni 7 CDrinfo i Czołgi ???
|
@Dj Mich@ł
Najpewniej czołgista :) |
szukam członków do sojuszu LESIU (tag) na univ6, jak ktoś chce to niech sie wpisuje, nalepiej koło 2000-3000 punktów!!!
|
Potrzebna pomoc w OGame....
Gram na 21 ni i mam do was grających tam goraca prosbe posłalibyscie mi troszke surowców zaraz podam współrzędne swojej planety 4:113:4 nazwa umciaumcia
|
Witam. Gram na uni1. Chciałbym wstąpić do sojuszu Cdrinfo. Do kogo mam sie kierować?
|
Cytat:
Podaj namiary na Twoją planetę... |
witam przed chwilą się zarejestrowałem i czy ktoś mógłby mi tak ppo kolei opowiedzieć co i jak?? albo co budować po kolei a co do tych surowców to mozęcei tez cos podesłać :
universum 2 Średnica 12800 km (0 /163 pol) Temperatura od -4°C do 36°C Położenie 1:206:9 Punkty 0 (Miejsce 0 z 7980) |
@Burak, na Forum OGame jest kupa poradników :)
|
dzięki a co z tymi surowcami ?? da ktos?? :D mam już kopalnia metali poziom 2 i kryształów 1 i elektrownię
|
ja nie gram w ogame, ale się kiedyś zarejestrowałem i mam do oddania 7.528 Metalu i 4.036 Kryształu. Jestem na uniwersum 20 jak ktoś chętny to mogę oddać ale niech mi powie jak bo ja nic nie wiem o tej grze. Najlepiej na gg.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:55. |