![]() |
Cytat:
BTW - kukov jak mozesz to odezwij sie do mnie na gg 2635993 - bedzie dobrze ;) |
Daj szybko odpowiedz bo o 21 mam wolna flote a gość ma troche na orbicie pojade mu odrazu 2-3 planety i będzie po sprawie. Zapali się na piękny zielony kolor || :serdusz:
|
Co do przeprosin Absolut też przepraszał a potem się du...pa wypiął ((
|
tu nie przepraszal gordon, tylko zalozyciel sojuszu :d
|
napisalem do gordona ale narazie nic na zielono nie widac ^_^
|
Proszę o odpowiedz bo o 5-6 zjade gościa tak dla przykładu ( chodzi o szacunek do naszego sojusz) do 23 jestem potem ide lulu z moimi stateczkami wstajemi o 5 tak że proszę o odpowiedz. ||
|
Co do podpisywania NAPow to lepiej nie podpisywac ich za duzo. Ten NAP ktory tutaj ktostam zaproponowal jest do dupy - zakaz scnowania to bezsens, a jak potem widac i tak nie ma zadnych konsekwencji za to, wiec NAP jest niespojny
FrazPC na uni2 ogame.pl tez podpisywal NAPy i skonczylo sie tak ze TA (potem No Ally) farmowalo sobie, a my wysylalismy sobie nawzajem jakies glupawe przydlugie dyplomatyczne notki. Jak ja przejalem Fraza na ogame.org to nie ma zadnych NAPow, a jak tylko ktos sprobuje wyjechac z textem typu zakaz scanowania (ciekawe po co mu to :) ) to moze sie spodziewac wjazdu floty w nocy. Takze koledzy - mniej NAPow, wiecej grania :) PS. A scanow to robie mniej wiecej po 100 dziennie, az sie cala okolica rusza || |
na razie sie wstrzymaj :) gosc jest taki, ze ja nawet bym go zjechal, wiec szkoda na paliwo, a pokojowe stosunki moga sie przydac - tymbardziej, ze wladza jest przychylna naszej stronie i wie o bledzie :)
|
Elo ziomy co jest ????? 7 osob odeszlo :/ Cos nie tak !!
|
nie odeszlo - tylko wylecialo
TEO - jedziemy na Gordona 2:46:9 - jak ktos znajdzie kolonie to oczywiscie tez Zerwal z sojuszem, poza tym mamy zgode na jego zaoranie |
hehehe a krew jego spłynie po mych statkach. Rano go pojadę o 5 dla niego wstanę i zapukam do bram jego || a on nie świadom wpuści zagładę w swe progi || musze przestać pić
|
Cytat:
|
Hey
Chciałem sie zarejestrować w tej grze i przyłączyć do sojuszu CDRinfo ale moge tylko w Universum 8. Moge się jeszcze do Was załapać jakoś ? |
Cytat:
Jak coś to daj znać. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |