![]() |
Cytat:
napisałem wam o swoim stopniu zaawansowania o godzinie 7:03... zobaczcie na datę 1 skanu: http://img43.exs.cx/img43/2841/scren5oa.gif wcześniej nikt mnie nie niepokoił... |
Cytat:
|
Ja na razie mam 10 wyrzutni rakiet i 4 działka laserowe i czuję się umiarkowanie pewnie ;)
|
Jedna obcy flota z planety Staporkow [1:244:10] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety Amarok [ ] . Szanse na kontrwywiad: 3 %...
tak na marginesie, kto to jest smietek? ma tylko 2 posty :P rozbudowałem sobie obronkę, a teraz badam napęd impulsowy. |
Zbeiram teraz na impulsowy naped (na 2 poziom, mam 1) i technike laserowa (na 6 poziom, mam 4) i zaczynam budowe floty :) mysle ze 3 lekkie mysliwce wybuduje, 3 ciezkie na dobry poczatek, i z 6 dzial laserowych ciezkich :) obrone bede mial wtedy juz dosc dobra (6 rakiet, 6 lekkich laserow, i 6 ciezkich laserow) Myslicie ze razem z drobna flota sobie poradze z obrona planety? Chyba jo, co nie ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Tak czy siak dobrze, w końcu jest nas więcej :)
|
A oto moj dorobek
Kopalnia metali (Poziom 8) Kopalni krysztalow (Poziom 6) Syntezator deuterium (Poziom 4) Elektrownia sloneczna (Poziom 10) Laboratorium badawcze (Poziom 1) Fabryka robotow (Poziom 1) |
Pytanko
Mam sąsiada na galaktyce który nigdzie nie jest zrzeszony chciał bym go wprowadzić zawsze było by raźniej mi ma całkiem poziom średni ma już flotę co wy na to trzeba się wzmacniać 8 ) |
Witam
Ciesze sie ze jestem w waszym sojuszu (od wczoraj) na Universum 1. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
No właśnie ciekawe... w ciągu ostatnich dwóch dni lista członków naszego sojuszu zwiększyła się o 4... A teoretycznie nie można się już rejestrować.. To jak w końcu jest?
|
Cytat:
Tak na wszelki wypadek :D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:39. |