Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

woitas 20.02.2005 10:16

Cytat:

Napisany przez adixo
@woitas podaj swoje dane o rozwoju w nowym tpoicu
jako że jesteś najbliżej mnie i prawie razem się rejestrowaliśmy to chciałbym je porównać - moje aktualizuje na bieżąco

właśnie zacząłem kolonizację :smoczek:
szczegóły w dziale :D

rembrant 20.02.2005 10:16

Jak handlujesz to sie dogadujesz co za co i za ile, nigdzie nie widzialem wzmianki o temp planety i jej wplywie na wytwarzanie energii, natomiast im zimniejsza planeta tym wiecej deuteru wykopiesz na godzine.

Szczota 20.02.2005 09:57

Cytat:

Napisany przez rembrant
Satleita soneczny produkuje energie ze slonca i przekazuje ja na ziemie. Oplaca sie go prod. gdy masz wysoka temp. planety.
Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20.

To dobrze wiedziec bo mam dosc niska temperature -17 do 23 :/
Elektrownie sloneczne tez tak maja?

Jeszcze jedno ile leci taki tansporter z towarem??

BTW i jakie jest dobry przelicznik?? bo bym zaczal handlowac bo jakos krysztalow mi schodzi jak lodu :)

rembrant 20.02.2005 09:51

Satleita soneczny produkuje energie ze slonca i przekazuje ja na ziemie. Oplaca sie go prod. gdy masz wysoka temp. planety.
Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20.

Szczota 20.02.2005 09:46

Wytlumaczy mi ktos po co jest satelita sloneczny?? Wlasnie postawilem i nie mam wiecej pradu :/

rembrant 20.02.2005 07:41

Cytat:

Napisany przez Predi
1) na uni1 juz mamy sojusz
2) jezeli chodzi o uni2 to Realok proboje tam stworzyc sojusz, wiec mu pomoz jezeli chcesz
3) OXY - malo mi sie kojarzy z cdrinfo wiec jak to ma byc sojusz cdrinfo?

Logo to logo, jest tam amly znaczek members www.CDRINFO.pl, jak wejdziesz do gry wszystko jest opisane, jak ktos kliknie na OXY to dowie sie wszystkiego kim jestesmy i jak dzialamy. Narazie jest nas 7, mamy 122 pozycje, nie jest moze najlepiej(wczoraj rano byla 147), ale im wiecej ludzi tym szybciej w gore, tym wieksze szanse na zwyciestwo (co Ci bede tlumaczyl -duzy jestes, wiesz co robisz). Króluje narazie FRAZPC, sam ich nie dogonie, stad ten apel. Pozatym na pierwszy rzut oka nikt nie wie kim jestesmy dopiero jak sie zainteresuje, jak wyjdziemy z cienia. Oglosilem sojusz na forum ogame, czekam na nowych members, i witam z radoscia. Pozdrawiam

PS. Do Reloka wyslalem podanie i prze 3 dnie nie otrzymalem odpowiedzi, pomyslalem ze ktos zalozyl i juz nie gra, wiec sie wycofalem i zalozylem OXY. Jak sie komus podoba to zapraszam Reloka tez.

Predi 20.02.2005 07:16

1) na uni1 juz mamy sojusz
2) jezeli chodzi o uni2 to Realok proboje tam stworzyc sojusz, wiec mu pomoz jezeli chcesz
3) OXY - malo mi sie kojarzy z cdrinfo wiec jak to ma byc sojusz cdrinfo?

rembrant 20.02.2005 07:14

Cytat:

Napisany przez Predi
??? :bicz: zdrajca :bicz:

Jak to zdrajca, wyslalem podanie czekam czekam i nic, to mysle zaloze sojusz bo inaczej to nie bedziemy mieli szans, Ty to nazywasz zdradą?

Predi 20.02.2005 07:10

??? :bicz: zdrajca :bicz:

rembrant 20.02.2005 07:02

http://img211.exs.cx/img211/3688/oxy23ku.jpg

ZAPRASZAM DO SOJUSZU OXY NA UNIVERSUM 2
Chciałbym aby to był oficjalny sojusz naszego forum, zaparaszam do info w grze.

Oferujemy pomoc nowym graczom, stałe umacnianie pozycji w statystykach, bezpieczeństwo.
Od graczy wymagamy zetelnej pracy, sledzenia na biezaco sytuacji w grze, oraz ambicji.
Dotychczas nie mam limitu punktów graczy przystępujących do sojuszu, może wstąpić każdy nawet początkujący.

Droga do sukcesu jest długa i prowadzi krętymi ścieżkami. Zapraszam

CDRINFO zawsze wygrywa, nawet gdy plytka sie nie nagrywa.
Niech moc laseru bedzie z wami.

Poz. 102 awans o 18 poz

Members (10): (kolejnosc przystapienia):
1 Rembrant
2 Carbo
3 donna
4 Fern
5 Shogoh
6 buhaha
7 IceManspy
8 MneMenth
9 yogiMIS
10 malutek

imola 20.02.2005 01:24

Cytat:

Napisany przez kizio
Z tego co wiem to nie ale byłoby to przydatne

Da się handlować, tylko każda ze stron transakcji musi miec transporter. Wybierasz transporter, podajesz koordynaty, ładujesztowar, dajesz misję -transport i dalej to samo musi zrobić druga straona.
Transporter poleci wyładuje surowce i wróci .

kizio 18.02.2005 20:05

Cytat:

Napisany przez Szczota
Idzie handlowac surowcami?? bo bym wymienil troche metalu na krysztal :)

Z tego co wiem to nie ale byłoby to przydatne

Szczota 18.02.2005 19:59

Idzie handlowac surowcami?? bo bym wymienil troche metalu na krysztal :)

MacGyver 18.02.2005 19:43

Jeżeli jeszcze ktoś niema dostępu do "ukrytego" działu Sojusz CDRinfo.pl w grze Ogame.pl to jest to zapewne spowodowane tym, że nick forumowy rózni się od nicka na OGame.pl ...więc proszę podsyłanie priva wpisując w treści nick z OGame...

Boger 18.02.2005 19:34

Witam!!!

Zapraszam wszystkich chetnych do przystapienia do sojuszu na UNI2!!!

Podania wysylajcie do sojuszu CDRinfo2 !!!

Zostana one szybciutko rozpatrzone:)

ZAPRASZAM!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35.