![]() |
Cytat:
właśnie zacząłem kolonizację :smoczek: szczegóły w dziale :D |
Jak handlujesz to sie dogadujesz co za co i za ile, nigdzie nie widzialem wzmianki o temp planety i jej wplywie na wytwarzanie energii, natomiast im zimniejsza planeta tym wiecej deuteru wykopiesz na godzine.
|
Cytat:
Elektrownie sloneczne tez tak maja? Jeszcze jedno ile leci taki tansporter z towarem?? BTW i jakie jest dobry przelicznik?? bo bym zaczal handlowac bo jakos krysztalow mi schodzi jak lodu :) |
Satleita soneczny produkuje energie ze slonca i przekazuje ja na ziemie. Oplaca sie go prod. gdy masz wysoka temp. planety.
Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20. |
Wytlumaczy mi ktos po co jest satelita sloneczny?? Wlasnie postawilem i nie mam wiecej pradu :/
|
Cytat:
PS. Do Reloka wyslalem podanie i prze 3 dnie nie otrzymalem odpowiedzi, pomyslalem ze ktos zalozyl i juz nie gra, wiec sie wycofalem i zalozylem OXY. Jak sie komus podoba to zapraszam Reloka tez. |
1) na uni1 juz mamy sojusz
2) jezeli chodzi o uni2 to Realok proboje tam stworzyc sojusz, wiec mu pomoz jezeli chcesz 3) OXY - malo mi sie kojarzy z cdrinfo wiec jak to ma byc sojusz cdrinfo? |
Cytat:
|
??? :bicz: zdrajca :bicz:
|
http://img211.exs.cx/img211/3688/oxy23ku.jpg
ZAPRASZAM DO SOJUSZU OXY NA UNIVERSUM 2 Chciałbym aby to był oficjalny sojusz naszego forum, zaparaszam do info w grze. Oferujemy pomoc nowym graczom, stałe umacnianie pozycji w statystykach, bezpieczeństwo. Od graczy wymagamy zetelnej pracy, sledzenia na biezaco sytuacji w grze, oraz ambicji. Dotychczas nie mam limitu punktów graczy przystępujących do sojuszu, może wstąpić każdy nawet początkujący. Droga do sukcesu jest długa i prowadzi krętymi ścieżkami. Zapraszam CDRINFO zawsze wygrywa, nawet gdy plytka sie nie nagrywa. Niech moc laseru bedzie z wami. Poz. 102 awans o 18 poz Members (10): (kolejnosc przystapienia): 1 Rembrant 2 Carbo 3 donna 4 Fern 5 Shogoh 6 buhaha 7 IceManspy 8 MneMenth 9 yogiMIS 10 malutek |
Cytat:
Transporter poleci wyładuje surowce i wróci . |
Cytat:
|
Idzie handlowac surowcami?? bo bym wymienil troche metalu na krysztal :)
|
Jeżeli jeszcze ktoś niema dostępu do "ukrytego" działu Sojusz CDRinfo.pl w grze Ogame.pl to jest to zapewne spowodowane tym, że nick forumowy rózni się od nicka na OGame.pl ...więc proszę podsyłanie priva wpisując w treści nick z OGame...
|
Witam!!!
Zapraszam wszystkich chetnych do przystapienia do sojuszu na UNI2!!! Podania wysylajcie do sojuszu CDRinfo2 !!! Zostana one szybciutko rozpatrzone:) ZAPRASZAM!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35. |