![]() |
Wlasnie napisalem podanie do sojuszu. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie. Spadam bo zaraz beda mnie atakowac... Skopie im tylki!!! ||
|
Jest już UNIVERSUM 3
Zaraza się rozprzestrzenia:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok ale jest jeden problem: nie wiemy nawet kto jest w naszym sojuszu bo na razie mamy rangę Neuling (nowy) - ta ranga nie pozwala nawet na przeglądanie listy członków itd itp...
|
Cytat:
|
z tego co wiem z rozmow naszych czlonkow powinniscie miec teraz okres probny, w ktorym powinniscie chronic najslabszych czlonkow sojuszu, ale pewien nie jestem, po szczegoly zapraszam do 'glow' sojuszu :)
pozdro ;) |
Ci co chcieli to już się sapisali do was. Czekamy teraz na przyznanie rang i inf. gdzie można się zorganizować (jakieś forum itp) u was.
|
jeden z naszej 7 złożył juz podanie do waszego sojuszu (prosze przyjmijcie go jak najszybciej żeby w międzyczasie nikt go nie zaatakował) - wkrótce powinni zrobić to samo inni
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
np. ja mam sąsiada który jest w sojuszu... |
Cytat:
|
ok, czekamy (i nasze "liczne" ;) ciężkie myśliwce) na odpowiedz :)
napisaliśmy w tym samym czasie :P powiadomie swoich ziomków i w ciągu najbliższych godzin powinny nadejść zgłoszenia :) |
Ok, sojusz wstępnie się zgodził. Wyślijcie podania do naszego założyciela Zuk4u i zobaczymy, co dalej. Ale raczej nie powinno być problemu :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:15. |