Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

IceManSpy 10.03.2005 16:27

Cytat:

Napisany przez SaCHiB
Zacznijcie od nowa na "piatce" ;)

Od nowa??? Chlopie co ty mowisz??? :glupek: :bicz: :bicz: :bicz:

siwy_mw 10.03.2005 18:03

Cytat:

Napisany przez IceManSpy

Wiedze ze masz problemy, chyba związane z wiekiem. Twoje posty nie pasują kompletnie do niczego, zwłaszcza to tego forum, a wyzywanie kogoś głupkiem ? zobacz lepiej na siebie i tematy które wymyślasz ostatnio. Jak dla mnie jesteś po prostu nieznośnym bachorem z kompleksami nastolatka, typu trądzik. Zastanów się proszę nad swoimi wypowiedziami bo jestem pewien że nie tylko mnie twoje wypociny doprowadzają do rozpaczy.

woitas 10.03.2005 19:51

Cytat:

Napisany przez KoziBobek
pomuszcie mi z tym gosciem juz razm zaatakowa flota z planety weedHQ [3:267:5] moglby sie ktos nim zajac ??

poczytaj o fleetsave.
nie mamy jeszcze tyle powera, żeby każdego gnębić.
sam mam już 2 pacanów na celowniku i cierpliwie czekam, aż będę na tyle silny, żeby im skopać d...sko :ja_chce:

Predi 11.03.2005 04:30

Cytat:

Napisany przez KoziBobek
pomuszcie mi z tym gosciem juz razm zaatakowa flota z planety weedHQ [3:267:5] moglby sie ktos nim zajac ??

bardzo chetne tylko flote musze powiekszyc

IceManSpy 11.03.2005 13:35

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Wiedze ze masz problemy, chyba związane z wiekiem. Twoje posty nie pasują kompletnie do niczego, zwłaszcza to tego forum, a wyzywanie kogoś głupkiem ? zobacz lepiej na siebie i tematy które wymyślasz ostatnio. Jak dla mnie jesteś po prostu nieznośnym bachorem z kompleksami nastolatka, typu trądzik. Zastanów się proszę nad swoimi wypowiedziami bo jestem pewien że nie tylko mnie twoje wypociny doprowadzają do rozpaczy.

Sorka ,ale nikt chyba nie bedzie zaczynal od nowa bo niektorzy juz sa na tyle rozbudowanie ze nie chce tego zaczynac od nowa!!!

KoziBobek 11.03.2005 14:55

txh predi ;)

N3xuS 11.03.2005 16:14

Ja tesh,ja tesh!!

Weźcie i mnie! dopiero zaczynam,i na pewno bedę potrzebował pomocy! pozatym,im nas więcej,tym lepiej! takze ja chętnię sie przyłacze;]
Pozdraffiam,i jakby co to jestesm N3xuS i planeta Osiris sie zowie.

teo32 12.03.2005 13:06

Cytat:

Napisany przez siwy_mw

siwy_mw :piwo:

georing 15.03.2005 07:50

cze czy jest jakiś sojusz z Cdr-info na piatym uniwersum????

47 15.03.2005 08:20

Cytat:

Napisany przez georing
cze czy jest jakiś sojusz z Cdr-info na piatym uniwersum????

Tak, zwie sie CDR - zapraszamy do wstapienia ;) jest juz nas przytłaczająca lizba. Tak ze trzech bedzie ;) ale nie ilość tylko jakość się liczy ;)
Pozdro

KoziBobek 15.03.2005 14:32

Nie no może teraz ktoś mi pomoze !!!! ???? . Ten gość mnie całkowicie zniszczy :/ Pomocy :D !!!! weedHQ [3:267:5] Zniszczcie tego typa żeby sie nie czepiał atakuje mnie tylko w nocy !!! zgarnia minerały których potrzebuje do obrony !!

SaCHiB 15.03.2005 17:18

Cytat:

Napisany przez IceManSpy

:| kosmita? :\

(a tak przy okazji dla twojej wiadomosci jak to pisalem to uni 5 istnialo dopiero od paru godzin)

woitas 15.03.2005 18:36

dziala wam ogame?
od godziny nie mogę wejść na stronę.

rycho 15.03.2005 18:39

Nie działa. :(

Szczota 15.03.2005 18:45

dodali uni7 i padlo... normalne lagi juz przy uni4 byly po 30 min to jeszcze ludzie sie dalej mogli rejestrowac... no i nastapilo to co bylo nie uniknione

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35.