![]() |
no ja już nie mogę przestać :D
|
Hehe... A ja przegapiłem termin rejestracji na uni 25 ;) Teraz miejsca są przepełnione :lol:
Trzeba czekać ;) |
Cytat:
Ja niedawno zacząłem, mam już 5 punktów ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak się postaram to niedługo go dogonię ;) O ile wcześniej mnie nie zmasakrują, ponieważ bez żadnego sojuszu moja planeta jest łatwym celem... Chyba, że nikt nie będzie się przejmował nowo powstałą kolonią :D |
Jest ktoś z Universum 2 ?!
chętni na sojusz ?! || |
Cytat:
Jak ja odszedłem miałem prawie trzy i pół tysiaka. Nie śledziłem "spraw Ogame'istycznych". Udało wam się w końcu zmajstrować Gwiazdę? |
Cytat:
Zresztą gwiazda to nie taka straszna siła. Ja miałem flotę w ilości coś koło 16k.Taka flota rozwali kilkanaście gwiazd. |
Cytat:
|
Cytat:
|
sorki że odkopuje temat :D
jak wywalić tę piękną reklamę "Uwaga: Tylko teraz promocja Komandora! Płacąc kartą oszczędzasz ok. 30 %!" Nie zapłace i nie mam ochoty juz tego oglądać...wiekszej nie dalo sie zrobić mogliby do tej czerwieni troche żółtego dodać to już wogóle bomba :D Pod Operą oczywiście. Drugi temat przyjmuje ktoś do sojuszu od 0pkt ?! :) Uni 23 - jeśli ktoś tu siedzi to pisać :D |
A ja sobie na uni20 siedzę i powoli rozbudowuję jak ktoś tu ma sojusz lub jest tutaj (na uni20) to mozemy się zgrać :D
|
Gra ktoś na Uni 4 ???
|
Cytat:
Wal na uni 23 ja tu już mam 7pkt (Miejsce 9667 z 12711) ;) U mnie gość na 1 miejscu ma 47058 pkt a u Ciebie ?! |
Cytat:
1. 75528 ja 118 (Miejsce 6087 z 9160) wejdzcie na unie20!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:35. |