Cytat:
Napisany przez Burak_PL
a mozesz po krotce powiedziec jak i co potrzebuje do kolonizacji ?? bo jakosnei moge tego zrobic jak znaleźc planete itd :D
|
Musisz mieć wybudowane labolatorium badawcze, gdy to już masz to rozbudowywujesz je na poziom 2 i odkrywasz technologie energetyczna (Poziom min. 1) . Potem budujesz Stocznie orbitalna (Poziom min. 4) i Napęd impulsowy (Poziom min. 3). Gdy już masz to wszystko wlazisz w zakladke stoczniai masz tam Statek kolonizacyjny - do jego budowy musisz miec tylko: Metal:10.000 Kryształ:20.000 Deuter:10.000 :)
Gdy wybudujesz przeglądasz zakładke galaktyka.
Leci to tak:
Galaktyka: x
System sloneczny: xxx
Planeta: xx
dajmy na to jak jestes w 5 galaktyce, w 34 systmie slonecznym i na 12 planecie to twój galaktyczny adres jest nastepujacy- 5:34:12
Nie wiem ale na poczatek jednak polecam jak jest wolna planeta skolonizuj te obok - bedziesz miec szybo i duzo surowców, nową planete też trzeba rozwijać :) jesli ta planeta jest w tej samej galaktyce, systemie slonecznym i jest trosze dalej od twojej to jej adres jest taki- 5:34:13 i to wykorzystujesz wprzy wysylaniu statku kolonizacyjnego. Ja mam zamiar na kolonizacje w innej gatyce/systemie :D
PS
Po skolonizowaniu tracisz statek, przerabiaja go prawdopodobnie na zyletki na nowej planecie hehe
PS
mysle, że skumasz coś z tego a jak nie to FAQ Ogame.pl :D
|