![]() |
Cytat:
|
hej a jak to jest.... podczas najazdu na mnie trace tylko surowce czy jeszcze jakies budynki? (floty nie mam :D )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Imola jak Ci idą badania nad tym - troche to kosztowne :/ - ja teraz zbieram na impuls 3 lvl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja narazie nie buduje zadnych statkow, tylko sie rozbudowuje i inwestuje w obrone, narazie mam 6 dzialek laserowych i 5 wyrzutni rakiet i nawet nikt nie chce mnia zaatakowac, a ja bym chcial przetestowac co daja te dzialka moje ;p Mam juz ok. 85-90 pkt i ciagle sie rozwijam ||
|
Cytat:
Żyjesz jescze, czy mamy szykować wendetę ??? (Z wł. vendetta - krwawa zemsta wywierana przez członków rodu za zabójstwo krewnego) || 8 ) |
Hehe, aj teraz w kafeji sobie siedze i tak mysle, ze musze sprawdzic czy mnie zaden osiol nie okradl z surowcow ;p , ale raczej jestem spoojny bo moje dzialka dobrze dzialaja ||
|
Cytat:
|
qrcze normalnie noc to pora ataków.
przed wczoraj zostałem 2 razy napadniety (o ja glupi,zupenie bez obrony) wczoraj rano widze leci leci do mnie flota niejakiego serownika z serowa :) a jako ze mialem duzo zapasu metalu to zdazylem ybudowc z 8 wyzutni rakiet, no i gosc jak doleciał zostal rozbity w piekna qpke zlomu. :). od tej pory mialem z 5 sond szpiegowskich i ani jednej proby napadu. wniosek budowac systemy obronne w ilosciach hurtowych. a tak przy sposobnosci znadzie sie jeszcze miejsce w sojuszu cdr dla jednego zblakanego qtasa (czlonka) z prawie 100 pkt (miejsce 1531 z 8899) ? |
Cytat:
ps. może już dziś będę miał ciężkiego myśliwego ;) |
no i ten, co zaatakował thanatosa: Arakis [1:75:7]
już się nie mogę doczekać budowy czegoś mocniejszego i skopania komuś d...y :ja_chce: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:05. |