![]() |
Cytat:
Na forum jest ukryty dział dla tych, którzy są w sojuszu CDRindo na jakimkolwiek universie (przynajmniej tak było dokąd miałem dostęp) :P A jak odeszłem z sojuszu (planetkę oddałem teo32 :piwo: - ciekawe jak mu się wiedzie ;) ) bardzo często czytałem różne tematy, żeby się trochę dowiedzieć ;) Tam też dowiedziałem się co to jest falanga itp.. Podpowiedzi tam zdobyte często mi się przydawały (i nie mówię tu o szpiegowaniu dla innego sojuszu, żeby nie było niedomówień ;) ) 8 ) Pozdrawiam ;) |
o ile ja sie orientuje to dostep mają tylko wybrane osoby z Uni 1 + kilka jeszcze osób co do teo to już raczej nie gra dostał Bana ktoś podłożył mu świnie i dla tego najbardziej zorientowani są w tej sprawie Boger, Adixo,Mac ..,Madzia ale ni mi to osądzać trzeba sie z nimi kontaktować :D
|
eeeno nie moja wina, że jestem w U23 :)
Też chcialbym sobie poczytac ;P A U1 i U23 to dwa rozne swiaty... czemu ja nic nie wiedzialem ?! :) @Mac Ty decydujesz, obowiazuje jakas przysiega ?! :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio: dostęp do działu przydziela @Than (na umotywowaną prośbę zainteresowanego :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Jak sprawdzić czy mam Księżyc ?!
BO chciałem go zagospodarować sobie ale jest problem, bo nie mam w zakładce "Budynki" tej stacji... |
księżyc powstaje z odpadków floty i tylko w ten sposób może być utworzony
jeśli masz na orbicie sporo floty (nie pamiętam proporcji, ale jest na forum ogame.pl) i ktoś ci ją zjedzie i zostaną szczątki, to każde ileś tam x surowców to 1% szansy na powstanie księżyca sorry nie doczytałem - sprawdzić możesz poprzez Galaktykę, jeśli obok twojej planetki widnieje symbol bodajże "M" |
ok dzieki :)
no narazie to widnieje literka 'T' || komuś sie coś nie udało hehe |
Cytat:
|
Cytat:
Kod:
Obronca wygral bitwe! Juz posprzatalem smietnik recyklerem i nie ma 'T' 8 ) Dziś planuje odwet :serdusz: |
przyjmiecie mnie jeszcze do sojuszu cdrinfo.pl ? jestem na uniwersum 27 4:139:11 :)
pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:33. |