![]() |
ja i paru znajomych chcieliśmy się dołączyć go gry w waszym sojuszu. Są jakieś wymagania ?? Mamy już pare(set) punktów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nicków nie podam na forum ze względów bezpieczeństwa (a pkt podam w zaokrągleniu):
ludkow byloby do 7, punkty mamy mniej wiecej tak: 2 osoby ok 300, 4 ok 150 - 200 i jedna 70 (zaczął pare dni temu). gramy na uni1. |
osma osoba od Was nie chce dojsc?
|
8 sie nie znajdzie, byłoby do 7 (włącznie) napewno.
|
Poruszę zaraz temat Waszego ewentualnego przyjęcia i dam Wam znać, jaka jest decyzja całego sojuszu.
|
Ok, sojusz wstępnie się zgodził. Wyślijcie podania do naszego założyciela Zuk4u i zobaczymy, co dalej. Ale raczej nie powinno być problemu :)
|
ok, czekamy (i nasze "liczne" ;) ciężkie myśliwce) na odpowiedz :)
napisaliśmy w tym samym czasie :P powiadomie swoich ziomków i w ciągu najbliższych godzin powinny nadejść zgłoszenia :) |
Cytat:
|
Cytat:
np. ja mam sąsiada który jest w sojuszu... |
Cytat:
|
Cytat:
|
jeden z naszej 7 złożył juz podanie do waszego sojuszu (prosze przyjmijcie go jak najszybciej żeby w międzyczasie nikt go nie zaatakował) - wkrótce powinni zrobić to samo inni
|
Ci co chcieli to już się sapisali do was. Czekamy teraz na przyznanie rang i inf. gdzie można się zorganizować (jakieś forum itp) u was.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27. |