![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dołączyłem do sojuszu CDRinfo. :) :) :) Jakieś rady dla początkującego?
|
Skoncentruj sie na poczatku na produkcji metalu i krysztalu. Caly czas musisz miec przyjanmniej o jeden poziom do przodu elektrownie sloneczna. Nie zapomnij tez o wodzie. Jak bedziesz miec kasy wybodoj fabryke robottow i laboratorium. I caly czas elektrownia.
|
A ja proponuje przykleić ten temat
jak się rozbudujemy to skopiemy im tyłki :bicz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jeszcze nie, a o czym jest ta gra Adixo?? I tak o co w niej chodzi ;p
|
wszystko jest napisane na stronie głównej ogame.pl
|
Cytat:
zarejestruj się i sam zobacz czy ci się spodoba |
HEH widzę że tutaj też Ogame zawitało :) Ja tam gram od środy w sojuszy Cylons, skupiającym fanów SF, głównie z jednego forum tematycznego ale i nie tylko. Co do samej gry to sami przyznacie chyba że wciąga, ja już liczę każdy minerał i kombinuje co lepiej zaraz zbudować :]
Mam nadzieję, że przez to co napisałem nie dostnę jakiegoś "prezentu" w postaci transportowca i lekkiego myśliwca. Zresztą nie ma co rabować ;) Co do tych pkt. to na razie mam ich 17, Me7, Krysz 6, Deu 4, Elekt 9, Fabr 2, Lab 1, i tech energ 1. |
Widzę, że gra cieszy się powodzeniem...przypuszczalnie jeszcze dziś dołącze do sojuszu CDRinfo :)
[kleimy żeby nie zgineło :) ] |
O sojuszu ZFP (Zjednoczona Federacja Planet)... Oni zrobili sobie własne, oddzilne forum :) kanał IRC, :) wszystkie posunięcia sojuszu są głosowane. Mają podzielone zadania, pakty o nieagresji, selekcję członków etc. etc. :)
Działają skubańce jak prawdziwa Federacja :) a my nawet loga nie mamy i listy członków na stronie sojuszu... :smutny: edit: zanosi się na to, że MU.XP będzie współpracować z NetWars... :O |
Cytat:
|
[B]Witam
Podoba mi się ta gra |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |