![]() |
Mam jeszcze jedno pytanie, jak właściwie zakłada się grupę? Jak przystąpić do danego sojuszu wiem, ale jak stworzyć własny?
|
Ilość załączników: 1
a to ja :D (obrazek sie nie zaladowal, ale to nic).
ps. pamietajcie o tym, że macie ograniczoną liczbę pol na planecie. np elektorwnia na 10 lvl zabiera 10 pol z powierzchni planety. systemy obronne nie zabierają powierzchni. wyczytałem, że najlepiej dojść do układu 12 (m) 10 (k) i 7 (d). a potem rozwijać technologie. teraz buduje wyrzutnie rakiet. nie chcę, żeby podczas mojej nieobecności jakiś pajac mnie obrobił :D |
Bardzo fajna gra. Polecam!
|
No to co Panowie, zakładać forum? :)
|
Cytat:
PS. Własnie czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania o przyjęcie do sojuszu :) |
Podanie poszło:D
Czekam na odpowiedź. |
Cytat:
|
Cytat:
W kupie siła, kupy nikt nie ruszy:D CDRinfo:spoko: |
Mnie juz inwigilowali z 2 planet, ale jakby co mam kilka dzial laserowych, teraz czas na wybudowanie elektrowni atomowej.
|
Cytat:
|
aktualna lista czlonkow sojuszu [22]:
Adixo andrzejj9 BerionTech Ghost Rider Imola Jankes KnydeL Kowalik Kraluk Kristoferros Loczek MacGyver mAllOwEX Master-Sarevok M_a_c_i_e_j Ormianin PinGOnE SaCHiB siwy_mw ThanatoS_cdr woitas zuk4u |
Jest już nas 22:D Sojusz się powoli rozrasta:spoko:
|
Można w jakiś sposób "przelewać" surowce innym członkom w sojuszu, bo nie doczytałem... ?? (zrąbałem sobie początek gry i brakuje mi 200 deuterium na laboratorium :kreci_gl: )
|
Garść porad na początek (Forum ogame.pl):
Cennik Galaktyka i układy, planety i księżyce Budowanie, badania, surowce i energia Walka, statki i floty ..::Update::.. Wzory |
zak4u: zrób możliwość podglądu sojuszników na karcie "Sojusze" i dawaj jakieś logo czy cuś :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:34. |