![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e tam, najlepiej wszystko wydawać i nie martwić się o obronę
![]() pamiętajcie, że w jednej fali atakujący może Wam zabrać max 50% surowców, no i szansa na automatyczne naprawienie całej obrony to 70%, więc sporo
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jeśli mowa o obronie to inwestujcie najpierw w działa, statki zostawcie w spokoju
![]() ja mam póki co 4 wyrzutnie rakiet i 5 lekkich działek laserowych
|
|
|
#4 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
tia, tyle że tych ataków może przypuścić 3/24h rzutami po 3 co daje razem 9...
inwestuję teraz w napęd impulsowy i buduję ciężki sprzęt. wtedy nikt mi nie podskoczy... prawie
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat:
a jak radzicie sobie z energia? Bo elektrownia sloneczna na 14 poziomie kosztuje majatek Ja mam atomowke na 3 lvl. Sporo tańsza i znacznie wydajniejsza
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jutro stawiam atomówkę bo dziś jeszcze musze postawić jedno działko laserowe - co bym mógł spokojniej spać ![]() @Ormi, z satelitami to za bardzo nie szalej - przy potyczce są niszczone przez wroga...
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 17.02.2005 o godz. 00:49 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Until registration
Data rejestracji: 02.01.2003
![]() ![]() |
To może ja wreszcie napisze co mam
Kopalnie: metal poziom 12 kryształ 10 deuterium 10 elektrownia słoneczna 13 + 2 satelity fuzyjna atomowa 3 Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 4) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Badania Technika szpiegowska (Poziom 2) Technika komputerowa (Poziom 2) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 2) Technika energetyczna (Poziom 3) Naped spalinowy (Poziom 3) Technika laserowa (Poziom 4) Obrona Wyrzutnia rakiet (ilosc 2) Lekkie dzialo laserowe (ilosc 4) Maly transporter 1 Lekki mysliwiec 1 Sonda szpiegowska 1 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
słoneczną - 14 lvl atomową - 4 lvl (pracuje na 50% mocy, żeby nie tracić za dużo paliwka) kopalnia metali - 13 lvl kopalnia kryształu - 11 lvl kopalnia deuteru - 9 lvl do tego 7 działek, 2 myśliwce i jedna wyrzutnia rakiet ![]() zbieram kasiorkę na rozwój napędu impulsowego na 2 lvl. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Until registration
Data rejestracji: 02.01.2003
![]() ![]() |
Pytanko do tych co zostali już zaatakowani
czy (jeśli mieliście) traci się też sondy szpiegowskie ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
..:: Status ::..
Budynki... Kopalnia metali: 10 Kopalnia krysztalow: 9 Deuter: 7 Elektrownia sloneczna: 12 Fuzyjna elektrownia atomowa: 0 Fabryka robotow: 2 Stocznia statkow kosmicznych: 3 Laboratorium badawcze: 3 Badania... Technika szpiegowska: 1 Technika komputerowa: 1 Opancerzenie statkow powietrznych: 1 Technika energetyczna: 3 Naped spalinowy: 2 Technika laserowa: 4 Stocznie... Maly transporter, sztuk: 0 Lekki mysliwiec, sztuk: 0 Satelita sloneczny, sztuk: 0 Obrona... Wyrzutnia rakiet, sztuk: 1 Lekkie dzialo laserowe, sztuk: 5 Punkty: 95 Surowce: wydawane na bieżąco 8 ) Jutro trzeba się zająć: * techniką szpiegowską * napędem impulsowym * napędem spalinowym * opancerzeniem * stocznią * technika laserowa Teraz idę spać...
|
|
|
|
#13 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
to jeszcze ja
![]() * budynki Kopalnia metali (Poziom 10) Kopalni krysztalow (Poziom 10) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 7) Elektrownia sloneczna (Poziom 12) Fuzyjna elektrownia atomowa (Poziom 1) Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 3) Laboratorium badawcze (Poziom 4) * badania Technika szpiegowska (Poziom 2) Technika komputerowa (Poziom 2) Technika bojowa (Poziom 2) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 2) Technika energetyczna (Poziom 3) - czemu to musi tyle surowców kosztować ![]() Naped spalinowy (Poziom 3) Naped impulsowy (Poziom 1) Technika laserowa (Poziom 4) * obrona Wyrzutnia rakiet (ilosc 4) Lekkie dzialo laserowe (ilosc 6) * surowce metal - ~200 kryształ - ~500 deu - ~3k heh a co jutro powstanie to jeszcze nie wiem ![]() -edit- a i jeszcze jeden satelita szpiegowski gdzieś po magazynie się wala
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 17.02.2005 o godz. 01:27 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Maniacy
|
|
|
#15 |
|
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
A ja tylko dodam, że napęd impulsowy na 3 level wynajduje się 6 godzin przy 3 lvl fabryki robotów
To co będzie dalej ?? Jeszcze tylko uzbierać na kolonizatora i witajcie nowe planety
|
![]() |
|
|