![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1441 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra rada - nie wciagaj sie w gre/rozgrywke, ktora trwa w czasie rzeczywistym i nie posiada opcji PAUZY; to zawsze kończy sie tak samo...
ja zerwałem po 2 miesiacach z tym
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1442 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
a tam, wciaga... ja zrywalem 3 razy, az mi sie wkoncu udalo
![]() ![]() moze dlatego ze osiagnalem w niej wszystko, co chcialem osiagnac ![]() w kazdym razie ja gralem tylko (az?) niecale 7 miesiecy ![]()
![]() |
#1443 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też zerwałem z nałogiem pod koniec zeszłego roku
![]() ![]() Jedna obcy flota od gracza Kristoferros żegna się z Ogame aby eksplorować dziwne nowe światy, szukać nowych form życia i cywilizacji odważnie lecieć tam, gdzie nikogo jeszcze nikogo nie było... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co do Ogame - to każdego chyba nieco dalej ciągnie - bo w końcu wypowiadamy się dalej w tym temacie ![]()
![]() |
![]() |
#1445 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
sprry za ppp ale
![]() juz po pierwszym dniu, w niecale 24h nie ma juz miejsc na u38 ![]() ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
norma, jak na kazdym nowym uni, nie powiedzie sie i pojda na nowe... przewidywalna ta gra sie juz robi
![]()
![]() |
#1447 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
No to jak bedzie z tym sojuszem CDRinfo? Bo ja jestem chetny (a wlasciwie moj brat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
ja sie na to pisze, ale tylko jak bedzie wiecej osob z cdrinfo (bo mam juz 2 konta, a granie na 3 jest hmmm... co najmniej małoefektywne
![]() No i trzeba by bylo sie szybko rejestrowac, bo moze byc tak jak z u38 ze po jednym dniu nie bedzie juz miejsca. Mozna by tez zrobic tak, zeby jedna osoba zalozyla odrazu kilka (w zaleznosci od ilosci osob chetnych) kont, jedno po drugim, tak aby planety byly niedaleko od siebie i pozniej rozdac wsrod osob chetnych. pzdr.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
1:31.xx kumpel mial zaraz moze 15sec pozniej 1:257:xxx nastepne juz bylo 1:296:xxx a ostatnie juz 1:297:xxx a zakladalem moze z minute :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Guru
![]() |
Nawet nie musimy byc tak blisko siebie, bo w pozniejszym etapie gry bedzie klopot ze znalezieniem jakis dobych farm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też się wpisuję na listę chętnych do gry...
Chociaż nie wiem jak będzie z moim czasem :\ Już musiałem zrezygnować z uni 37 i 38 z powodu braku czasu :\ A jeślibym się rejestrował to tak, żeby być w 2 galaktyce dopiero ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Cytat:
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 17.03.2006 o godz. 16:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Guru
![]() |
Moze by dac gdzies jakies ogloszenie? Bo ten temat chyba niewielu czyta
![]() PS: ![]() UWAGA: Na Universum 39 zniszczona obrona zamienia się w szczątki na orbicie. To informacja z oficjalnego forum ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez rosol : 17.03.2006 o godz. 21:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja się zgłaszam ![]() |
|
![]() |
![]() |