![]() |
Witam
Musze stanowczo zaprotestowac !!! W tej ankiecie stanowczo brak jednej odpowiedzi !!! ;) To jest jawna proba marginalizacji ogolu :D Pozdrawiam |
Zgadzam sie z przedmówcą, to jest skandal! :D
|
ja mam 5 gierek oryginal*
-Rally Trophy -Messiah _MDK 2 _F-16 agressor -Test Drive 6 |
Hohoho.... Archeologia kwitnie ;-D
|
ja mam only
diablo2 do sprzedania heroes 3 + dodatki c&C red alert ;) malo sie zarabia - malo sie kupuje ;) edit: qrde posty ktore sa stare powinny migac albo swiecic !!dopiero zauwazylem ze jest taki stary :niepow: :bicz: |
no nie ludzie, chyba sobie jaja robicie...
|
Cytat:
|
Ja mam jednom pudełkową i pare z gazet płyt ;)
|
o kurde,
teraz dopiero zauwaylem jak stary jest ten topic, az sprzed poltora roku :blee: hehe chyba sie tu komus nudzi na forum ze tak stare topici przeglada ;) |
Z nowych oryginalne mam tylko: Half-Life 2, CS: Condition Zero (była przy grafie), a ze starszych to: Rally Championschip i Grand Prix 2 :D
P.S. Coś ostatnio straszenie dużo tutaj górników lub jak kto woli archeologów :taktak: |
Pudełkowych bede mial z 5 szt - Heroes I, II, II dodatek, IV oraz Airline Tycoon. Z gazet bedzie troche wiecej.
Brakuje mi jeszcze Heroes III + dodatki i bedzie komplecik :jupi: Moze sobie jeszcze kupie. A swoja droga to malo gram, wiec mam tego malo. |
Hhehe, archeolog chciał sie chyba pochwalić że ma aż 5 oryginałów :) Więc odkopał temacik ||
|
Cytat:
|
jak dobrze ze w miedzyczasie - kiedy sie tam kiedys wypowiadalem i dzniem odkopania - doszla opcja ZERO ;p
w kazdym razie pudelek nie zbieram, ale orginalow pare mam z gazet... przypadek ;) choc co najmniej trzy razy kupilem gazete ze wzgledu na dodawana gre: Rezerwowe Psy, Dispel, Evil Islands |
Ja to mam cala serie Baldurs Gate 1, 2 z Tronem Bhaala, Robin Hooda, jakies tam 2 co dostalem czy kupilem i aktualnie Half Life 1 + CS'a kumpla ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |