![]() |
Nie mam rzadnej, a jedyna ktora bym kupil jeszcze nie istnieje. Pozdrawiam
|
ja mam az 2
1 Call of Duty deluxe Edition :serdusz: za 99,90(jestem w klanie) :serdusz: 2 Hurd truck 3 za 49,99 :\ (zaginiony w akcji) :D to tyle 8 ) |
Ja mam aż jedną. :P
Call of Duty, brat dostał jak neo zamawiał, dał mi bo na jego zabytku nawet się zainstalować nie chciała. U mnie też nie zainstalowana, bo nie gram w nic, nie mam czasu. :) Ale stary topic. Idę coś odkopać, a co, będę gorszy? :> Zaraz wracam. :mruga: |
wiece moze czy mozna uruchomic Call of Duty deluxe Edition na linuxie mandrake 10,1 ?:>
|
0 pudelkowych + kilka z gazet.
|
Morrowind, wszystkie Fallout'y, Robin Hood'a, Painkiller, Half Life 2, World of Warcraft, Heroes of MM 3
|
Air : po Twoim podpisie nie spodziewal bym sie ze az tyle ;-D!
|
Ja mam jedną orginalną grę FalloutTactics PL w komplecie były dodane dwie orginlane poprzednie częsci w werjsi EN czyli Fallout 1 i Fallout 2
|
Cytat:
|
A ja mam 2:
Worms Armageddon THPS4 PL A reszta to z pisemek lub inne sklepiki ;) |
A dzisiaj zakupilem sobie pierwsza oryginalna gre od baaardzo dawna :)
Ta gra jest: Diablo 2. Musialem sobie w koncu kupic ta znakomita gre, a ze wyszla wlasnie w edycji platynowej kolekcji za 60zl to skorzystalem :) |
no nareszcie! jak tylko gdzies zauwaze to zaraz kupie ;)
|
2 sztuki
Silent Hill 3 na DVD okolo 70 dych (warta każdej kasy) Gorasul na 4 CD 30 zł (i tak za dużo) |
Cytat:
|
Az sie boje przyznac bo oryginalow mam kilkadziesiat (i nie licze tu gier z gazet). Najwazniejsze z nich to:
Guild Wars Half-Life2 Tribes 2 Far Cry Bloodrayne Painkiler (tu 3 edycje: zwykla, dodatek, Black Edition) ... itd itp. Teraz przymierzam sie do kupna F.E.A.R. i caly czas czekam az Republic Commando troche stanieje ale chwilowo nie kupuje bo namierzylem 5-cio plytowy zestaw "Dark Genesis" zespolu Iced Earth za jedyne 180pln i jak na razie on znajduje sie na pierwszej pozycji mojej listy ;p ale pewnie przed Dark Genesis kupie jeszcze HL2 Aftermath ktory to ma byc niby w tym miesiacu :D do tego jeszcze niedlugo GW Chapter 2. Skad ja na to kase wezme ;) PS. Jak zobaczylem po ile stoja SH w ultimie... lol moze tez wypadalo by je kupic? jak na razie gralem tylko w wersje PS2 jakos nigdy nie wpadlem na to zeby sie wersja PC zainteresowac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:38. |