Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.11.2005, 15:57   #1
Kael
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.10.2005
Kael w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
survival-horrory

no wiec mowiles Berion w innnym temacie ze grales w RE4 ja se nie moge jeshcze kupic bo po 200zl lazi;/ cos tam szeptales ze nie bedzie walk z zombiakami moglbys zrobic mala recenzje??;]
Kael jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.11.2005, 16:05   #2
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
resident evil i brak zombiakow? bleh
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.11.2005, 16:15   #3
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
resident evil i brak zombiakow? bleh
Tyyy chyba nie wiesz co mówisz

Nowemu Residentowi4 hitowi z NGC nie trzeba żadnych zombiaków do szczęścia
Stary 18.11.2005, 17:45   #4
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
gralem w dwie czesci jeszcze na PS one i nie wyobrazam sobie zeby w TEJ grze nie bylo zombiakow, coz..
ale skoro ludzie dalej zachwycaja sie ta seria - niech to robia dalej.., ja juz nie mam mozliwosci grac w RE, bo na Xbox'a chyba nie ma(?)
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.11.2005, 18:07   #5
Kael
Nowy na forum

ja tesh se wlasne RE bez zombiakow nie wyobrazam no wiec jak wyglada 4?? mowcie bo mnie ciekawosc zzera ;d
Stary 18.11.2005, 21:08   #6
bazuka
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.11.2004
bazuka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A wiec gra jest wypasiona okropnie, jako tako oryginalnych zombich niema jest za to mieszanka naprawde oryginalnych stworow. Ludzie zawladnieci silami nieczystymi latajace "polne koniki" kobiety z workami na glowie i pilami spalinowymi, chlopki rzucajace dynamitami, ogromne stwory z lancuchami zamiast rak, zakonnicy obrzydliwi i chyba najlepszy jakiego spotkalem juz 3 razy to jest gosc majacy brzytwy na rekach (cos jak X-men) bez oczu polujacy na nas na "sluch" i majac tylko jeden slaby punkt, na plecach wyrostek
Moglbym tak pisac w nieskonczonosc - generalnie gra jest najlepsza z wszystkich dotychczasowych czesci. Gram juz 12 godz. i konca nie widac. Polecam ja ogromnie - klimat przypominajacy mi Silent Hill co mnie wprawilo w baardzo duza (sympatyczna zreszta) niespodziake.

No to mysle ze choc troche udalo mi sie Was zachecic

Pozdrawiam
bazuka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2005, 09:54   #7
Kael
Nowy na forum

niee no muushe to miec szkoda tylko ze jest starsznie drogi (200zl to sporo jak za gre)

PS: moze wiecie gdzie dostac taniej??
Stary 19.11.2005, 11:03   #8
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kael
PS: moze wiecie gdzie dostac taniej??
W naszym sklepie
Stary 19.11.2005, 14:55   #9
Kael
Nowy na forum

heh 187zl + wysylka na jedno wychodzi w empiku bylem to niby byla promocja-za 184zl i 99groszy
Stary 15.01.2006, 23:15   #10
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Moim zdaniem nowy RE jest po prostu świetny
Przejście całej gry zajęło mi za pierwszym razem 18 godzin, co mi się naprawdę spodobało, bo podczas tych osiemnastu godzin nie pamiętam żebym się choć trochę nudził No i teraz przechodzę grę znowu w stroju policyjnym, podobnym do tego, jaki miał Leon w RE2.
Gra jest świetna, wykonanie na najwyższym poziomie (PS2, wersji GC nie widziałem na oczy), nowe rozwiązania, liczba broni, inteligentni przeciwnicy - w to trzeba zagrać. Każdy kto powie, że były lepsze residenty jest dla mnie heretykiem Choć nie mówię, że wcześniejsze części były słabe - co to to nie, większośc residentó trzymała bardzo wysoki poziom (pomijając takie wynalazki jak Gun Survivory siakieś, czy Outbreaki na PS2).
Aha, no i jeszcze dodatkowe tryby po przejściu gry - nie pozwolą mi się chyba nudzić jeszcze przez kolejny tydzień Spodobał mi się zwłaszcza "Separate Ways", gdzie kierujemy Adą, w tym samym czasie co gralibyśmy Leonem, robiąc mu za "niewidzialną rękę". Jest jeszcze tryb mercenaries, w którym możemy sobie powyżynać wieśniaków na czas

A brak zombiaków?
Absolutnie w niczym nie przeszkadza! Jak spotkałem pierwszego wieśniaka od razu zauważyłem, że nie mam do czynienia w ciemię bitymi *****ami - przeciwnicy robią uniki, rzucają siekierami, potrafią przyrzmocić z wideł, łażą po drabinach, rzucają dynamit pod nogi, mogą przełazić przez drzwi i pokonywać przeszkody (przeskoczyć płotek, czy zeskoczyć z jakiejś półki)... W późniejszej fazie gry na wyspie robi się już naprawdę ciężko, a to za sprawą różnych powalonych na głowę komandosów - latają z pałkami elektrycznymi

Nic dodać nic ująć, gra jest świetna Pograłbym teraz trochę, ale brat konsolę mi zajął heheh
Stary 27.01.2006, 23:32   #11
Kael
Nowy na forum

Nom ja tez juz zakonczylem zmagania i musze powidziec ze ci ,,wiesniacy" przypominaja mi zombiaki sa tacy ruchliwi no tyle ze podbiec umieja ale i tak panowie-zombie-woreknaglowie z pila mechaniczna dla mnie wygrywaja
Stary 23.04.2006, 19:54   #12
alex983
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.04.2006
alex983 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
poszukuje opisu do gry obscure moje gg 3307651 z gory dzieki
alex983 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.04.2006, 00:56   #13
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
A co to kogo obchodzi? Poszukaj sobie, na litosc boska... Skasujcie moj i powyzszy post...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: