![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.10.2005
![]() |
survival-horrory
no wiec mowiles Berion w innnym temacie ze grales w RE4
ja se nie moge jeshcze kupic bo po 200zl lazi;/ cos tam szeptales ze nie bedzie walk z zombiakami moglbys zrobic mala recenzje??;]
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resident evil i brak zombiakow? bleh
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Cytat:
![]() Nowemu Residentowi4 hitowi z NGC nie trzeba żadnych zombiaków do szczęścia
|
|
|
|
#4 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gralem w dwie czesci jeszcze na PS one i nie wyobrazam sobie zeby w TEJ grze nie bylo zombiakow, coz..
![]() ale skoro ludzie dalej zachwycaja sie ta seria - niech to robia dalej.., ja juz nie mam mozliwosci grac w RE, bo na Xbox'a chyba nie ma(?) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
ja tesh se wlasne RE bez zombiakow nie wyobrazam
no wiec jak wyglada 4?? mowcie bo mnie ciekawosc zzera ;d
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() |
A wiec gra jest wypasiona okropnie, jako tako oryginalnych zombich niema jest za to mieszanka naprawde oryginalnych stworow. Ludzie zawladnieci silami nieczystymi latajace "polne koniki" kobiety z workami na glowie i pilami spalinowymi, chlopki rzucajace dynamitami, ogromne stwory z lancuchami zamiast rak, zakonnicy obrzydliwi i chyba najlepszy jakiego spotkalem juz 3 razy to jest gosc majacy brzytwy na rekach (cos jak X-men) bez oczu polujacy na nas na "sluch" i majac tylko jeden slaby punkt, na plecach wyrostek
Moglbym tak pisac w nieskonczonosc - generalnie gra jest najlepsza z wszystkich dotychczasowych czesci. Gram juz 12 godz. i konca nie widac. Polecam ja ogromnie - klimat przypominajacy mi Silent Hill co mnie wprawilo w baardzo duza (sympatyczna zreszta) niespodziake. No to mysle ze choc troche udalo mi sie Was zachecic Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
niee no muushe to miec
szkoda tylko ze jest starsznie drogi (200zl to sporo jak za gre) PS: moze wiecie gdzie dostac taniej??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
![]() |
heh 187zl + wysylka
na jedno wychodzi w empiku bylem to niby byla promocja-za 184zl i 99groszy
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Moim zdaniem nowy RE jest po prostu świetny
Przejście całej gry zajęło mi za pierwszym razem 18 godzin, co mi się naprawdę spodobało, bo podczas tych osiemnastu godzin nie pamiętam żebym się choć trochę nudził No i teraz przechodzę grę znowu w stroju policyjnym, podobnym do tego, jaki miał Leon w RE2.Gra jest świetna, wykonanie na najwyższym poziomie (PS2, wersji GC nie widziałem na oczy), nowe rozwiązania, liczba broni, inteligentni przeciwnicy - w to trzeba zagrać. Każdy kto powie, że były lepsze residenty jest dla mnie heretykiem Choć nie mówię, że wcześniejsze części były słabe - co to to nie, większośc residentó trzymała bardzo wysoki poziom (pomijając takie wynalazki jak Gun Survivory siakieś, czy Outbreaki na PS2). Aha, no i jeszcze dodatkowe tryby po przejściu gry - nie pozwolą mi się chyba nudzić jeszcze przez kolejny tydzień Spodobał mi się zwłaszcza "Separate Ways", gdzie kierujemy Adą, w tym samym czasie co gralibyśmy Leonem, robiąc mu za "niewidzialną rękę". Jest jeszcze tryb mercenaries, w którym możemy sobie powyżynać wieśniaków na czas ![]() A brak zombiaków? Absolutnie w niczym nie przeszkadza! Jak spotkałem pierwszego wieśniaka od razu zauważyłem, że nie mam do czynienia w ciemię bitymi *****ami - przeciwnicy robią uniki, rzucają siekierami, potrafią przyrzmocić z wideł, łażą po drabinach, rzucają dynamit pod nogi, mogą przełazić przez drzwi i pokonywać przeszkody (przeskoczyć płotek, czy zeskoczyć z jakiejś półki)... W późniejszej fazie gry na wyspie robi się już naprawdę ciężko, a to za sprawą różnych powalonych na głowę komandosów - latają z pałkami elektrycznymi Nic dodać nic ująć, gra jest świetna Pograłbym teraz trochę, ale brat konsolę mi zajął heheh
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
![]() |
Nom ja tez juz zakonczylem zmagania i musze powidziec ze ci ,,wiesniacy" przypominaja mi zombiaki
sa tacy ruchliwi no tyle ze podbiec umieja ale i tak panowie-zombie-woreknaglowie z pila mechaniczna dla mnie wygrywaja
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.04.2006
![]() |
poszukuje opisu do gry obscure moje gg 3307651 z gory dzieki
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co to kogo obchodzi? Poszukaj sobie, na litosc boska... Skasujcie moj i powyzszy post...
|
|
|
|
![]() |
|
|