![]() |
Cytat:
|
Czy to jest aby to? LINK
|
Cytat:
Gamepad Logitech Cordless Rumblepad II Gamepad Logitech Rumblepad II z tego pierwszego korzystam osobiscie i jestem bardzo bardzo zadowolony. Mam go od 2 miesiecy i gra sie na nim bardzo wygodnie. Jest on bezprzewodowy - zasieg spory (spokojnie kilka metrow), baterie mam jeszcze orginalne dawane z padem (lecz warto zaopatrzyc sie w ladowarke i akumulatorki). Jezeli chodzi o drugiego to jest to wersja z kablem tez bardzo dobrze wykonana. I co dla mnie najwazniejsze chodzi bezproblemowo z NHL (moja ulubiona gra z ktora niestety sa problemy z padami). |
PATCH
Dla tych, ktorzy nie moga znalezc ;) |
Cytat:
|
Skoro wybór jest między PES'em a FIFĄ - to trzeba czekać na coś nowego :>
|
W Pes-a 5 szpital juz chyba z 2 tygodnie dzieki bratowi ktory ma manie sciagania hihihi, co sie tylko pojawi to juz zasysa :))). Osobiscie musze powiedziec ze zajeło mi troche czasu zeby sie przyzwyczaic, aby sie przesiasc z 4 na 5. Niestety nie zmienia to faktu ze mimo iz gram na padzie z play-a to i tak dostaje od brata grajacego na klawiaturze wrrrr i trudno jest mi z nim wygrac :))). Ostatnio jeszcze sciagnal jakis dodatek po ktorym sa orginalne nazwy druzyn i nazwiska piłkarzy.Nie ma lepszej piłki od PES.
Pozzdrawiam |
A jakie pady sobie kupiliście ???
Co do łatek do PES'a to w sumie mogli się wysilić również na zmianę nazwisk na koszulkach :P |
No ja tez czekam, dzis wplacilem pieniadze - mam nadzieje ze kol oczwartku juz bede zajezdzal MGS'a ;-D!
|
Cytat:
|
gra jest wypas duzo lepsza od fify :) tylko szkoda ze bez licencji :) no ale tak jak pablocoo mowie łatka i git :)
P.S Pablocoo wyślij mi łatkę na maila :) |
No zobaczymy - mam demo z najnowszego CDA - zainstaluję i zobaczę czy naprawdę taka rewelacja :P
|
słyszałęm ze duzo lepszy od fify tak wiec duzo seedow zycze :)
|
@Bartek nie zassysaj...
Ja już mam 16% :) Ty możesz zassać CoD2 (jak sie pojawi) :fiu: :P |
@gallus lepsza od fify?
bo nie wiem czy ściągać :nie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:21. |