![]() |
a jest roznica miedzy klekotaniem jajami w tyle starszej albo mlodszej siksy? (mlodsza 17-18 starsza 21-25 gwoli scislosci:D)
|
Tle tylko ze DS2 na przejsciowce pod PC lubi wyprawiac rozne cyrki. Lepiej nie ryzykowac i kupic pad stricte pod PC. Mante sobie odpusc - klawisze wydaja odglosy jakbys klekotal jajami o tylek mlodej sisky... Ja polecam to cudo :
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=8674 Jest niemal tak wygodny jak DS2, perfekcyjnie wykonany i praktycznie stuprocentowo kompatybilny. Dostaniesz go za okolo 125 zl w sieci sklepow Vobis i MediaMarkt! |
Cytat:
no i przejściówka pod PC gra się znacznie lepiej niż na tych wynalazkach od Logitecha czy Manty... żaden pad nie dorówna Dualowi ;) no i koszt max 100 zł jak dobrze poszukasz... :) |
Jakiego pada byście polecili jeśli chodzi o tego typu gry (NHL,NBA,FIFA no i oczywiście PES) zaznaczam że pad do peceta. Cena do 150zł.
Ps. dobrze by było gdyby ten pad równie dobrze współpacował z innymi gierkami :mruga: Swoją drogą jeszcze nigdy nie grałem w PES (nielicząc najnowszego demka) a spotykam się coraz częściej z opiniami że jeśli chodzi o symulator futbolu to PES jest najlepszy. |
Cytat:
Konsole: 20 pazdziernika PC: 27 pazdziernika PSP: listopad |
a kiedy ma wyjść dokładnie i czy na pc?
|
Cytat:
Ma miec tryb online 2 vs 2 |
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli ta pelna wersja 5 to bedzie na pc, tak?
|
ja chce fulla ja chce fulla :D zaraz usuniemy 4 i czekamy na 5 :D
|
Chceta pełną to se kupta konsolę :D:D:D ja już gram od miecha :D
|
To demo jest PC, tylko nie mialem okladki z PC to dalem taka ;)
Premiera pod koniec pazdziernika, ale gra wydajes sie juz prawie gotowa i to demo tak wczesnie, tak ze kto wie, moze juz niedlugo :) |
nie wiecie czy ta wersja demo dziala na pc??
|
Cytat:
Nie ma głupich, ja już nie ściagam kilka Gb :nie: :P Kiedy ma wyjść full? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58. |