![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tam nie zasysam bo i tak grac mi sie nie bedzie chcialo
![]() poczekam na NFS:MW w ktore i tak moze tez nie pogram ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
# Hardware Accelerated video card and the latest drivers
* ATI Radeon 9700 * ATI Radeon X300 Series * ATI Radeon X550 Series * ATI Radeon X600 Series * ATI Radeon X700 Series * ATI Radeon X800 Series * ATI Radeon X850 Series * NVIDIA GeForce 3/Ti Series * NVIDIA GeForce 4/Ti Series * NVIDIA GeForce FX Series * NVIDIA GeForce 6 Series * NVIDIA GeForce 7 Series bog ich opuscil ? i znowu faworyzowanie nvidii
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
![]() bojkot "kłeja 4" Ostatnio zmieniany przez icemac : 19.10.2005 o godz. 12:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.07.2004
![]() |
no tak giera jeśli przypomina engine'm doom'a 3 to rzeczywiście może być niezłą ścierą, pozatym te wymagania jak dla komputerów z NASA, a czy warte są tej gry tylko dlatego żeby świeciła kolorami?? przypominam sobie czasy kiedy doceniana była fabuła gry, a nie świecidełka i jakieś telepierdoły co szczekają przez moje głośniki 7.1, a miodność gry jest zerowa... zassam tego "qłaka", bo lubiłem poprzednie części i to bardzo, zobaczę sam na własne oczy co to jest warte... czy warto nagrać na VERBATIMA czy na ESPERANZE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
a jak grywalnosc ?? i moze wrzuc jakies screeny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ejj, wszyscy najezdzacie na singla, a przeciez quake jest robiony do multiplayera !!
ja osobiscie nie przeszedlem zadnego quakea ani razu, bo byly poprostu nudne, natomiast w mp gralem godzinami we wszystkie czesci, najwiecej w 1 i dalej najbardziej mi sie podoba 1, po q1dm4 to moglem z zamknietymi oczami biegac. niech ktos kto gral cos powie o multi w q4, podobno jest szybszy od q3, ale ja nie gralem jeszcze. i najwazniejsze: jest mapa Edge !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak serio - totalna kupa
![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Wrzucam screena
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez kubels : 20.10.2005 o godz. 16:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
..
![]() |
@kubels ogólne wrażenia ?
![]() |
#42 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Narazie grałem 30 min w singla i 30 minut w mplayer - nie na moje nerwy
![]() W singlu parę razy się wystraszyłem jak nagle mi z bocznej ścianki jakiś potwór wyskoczył ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
mnie jakoś pierwsze pól godzinki grania nie rajcowało...myślałem o klimacie jedynki(nie do pobicia) i czasem dwójki(na ps one jakoś mi sie lepiej klimat dawał we znaki) ,teraz to taka bieganina - skocz tu, przynieś tamto... już nie ta waga co poprzednie częsci. celowo pomijam quacza 3 bo on zalicza się do innej kategorii gier. kolega mp666 nie ma racji pisząc, że quacz4 to i tak multik, panowie tworzący grę w wypowiedziach zaznaczali, że głównie chodzi im o single playera...a tak znowu z innej beczki po malutku gram sobie i jakbym pisał to 2 godziny temu napisałbym - doom3 z innymi postaciami i giwerami co po częsci jest prawdą ale nie jest tak źle... gra roku?-stawiam na f.e.a.r.............
![]() ![]() ![]() ![]() odpalane na : ath 2200, 512 ramek, gf4 ti 4600 i ...ecsk7s5a
![]() |
#44 |
..
![]() |
powiem tak totalne dno
![]() ![]()
![]() |
#45 | |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
Cytat:
![]() w czwórkę gram jakby zobowiązku bo głupio by było obojętnie przejść koło produktu id software i moim zdaniem nie pomogło grze to, że czuwał nad nią raven software...niestety....ale gram...jeszcze... ![]()
![]() |
![]() |
|
|