![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#181 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Jest juz dostepny patch 1.0004:
http://stalker.filefront.com/files/S...s/Patches;3796
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#182 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2007
![]() |
Pytanie na temat końca gry
Nie kapuje u mnie było takie głupie zakończenie ,sądzę iż takie jak u wszystkich, ale czy to ma być tak że on ginie pragnąc bogactwa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
z tego co si***281; orientuj***281; to zako***324;cze***324; jest kilka, a to o kt***243;rym m***243;wisz jest najszybsze
a strie***322;oka to nie znajdziesz, bo tak ju***380; jest ![]()
![]() |
#184 |
Nowy na forum
![]() |
to jakie??
to jakie są zakończenia i jak one wyglądają proszę o odpowieć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Na youtube.com s***261;.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Nowy na forum
![]() |
dziwne
po oglądnięciu wszystkich zakończeń nie widzę żadnego sensownego we wszystkich się ginie od tego kamienia gra jest super ale zakończenie nie zbyt tyle trzeba było zrobić żeby na końcu zginąć?? bez sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
To dobrze, ze sie ginie. Nie wszytskie gry musza miec hamerykanski zakonczenie.
![]() |
#188 |
![]() ![]() |
Jest zakończenie gdzie się nie ginie, a droga do niego zaczyna się obok monolitu i prowadzi poprzez kilkanaście teleportów i w laboratorium nie mozna zgodzić się na współpracę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
...a striełok....to sam, główny bohater , ech....wystarczy dostać sie do tajnego labu monolitu , przy wejsciu do reaktora zamiast bodajże na wprost trza skręcić w prawo, gdzie u sufitu kręci się pomarańczowy kogut ... (google?
![]()
![]() |
#190 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Tak zabugowanej gry to dawno nie było.Szadery się po tym patchu popie***liły. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
S.T.A.L.K.E.R.: Czyste Niebo już w sprzedaży
S.T.A.L.K.E.R.: Czyste Niebo.
Gra***322; juz kto***347; w to ![]() ![]() Podobno na GF 9800 +2Gb Ram, fps nie przekracza 20-25. ![]() Fimik. Ostatnio zmieniany przez Burt : 06.09.2008 o godz. 20:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
No to pogadam jeszcze ze sobą.
Zainstalowałem pograłem z 5h i mam ochotę to odinstalować. Bug na bugu.Wywala mnie do windowsa średnio co 10min.Samo wywalenie do windy to pół biedy, najgorzej jak zwiesi kompa tak, że tylko reset pomaga.Teraz mam taki sam problem co andrzejj w BioShock'u, mianowicie wywala mnie do windowsa podczas wczytywania save'a. Niczego się nie nauczyli od czasu poprzedniego STALKER'a, a tam to nawet wersja 1.5 się nadal wywalała. W Clear Sky zainstalowałem patch'a 1.4 i nadal to samo. I pomyśleć, że oni chcą za to pieniądze.10 zł. bym nie dał za taką grę. Poza tym jest o wiele gorsza od poprzedniczki jeśli chodzi o grywalność. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
A to ciekawe. Jakoś nie zauważyłem
![]() Błędów jest dużo niestety. Ja poczekam jeszcze miesiąc i dopiero wtedy zacznę grać od nowa.
![]() |
#194 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
gram od kilku dni z patchem 1.5.4 chyba i jako***347; mnie ani razu nie wywali***322;o do windy, dodatkowo ***347;ci***261;gn***261;***322;em patcha poprawiaj***261;cego g***322;o***347;nos***263; polskiego lektora, konfig mam te***380; niezaspecjalny ale chodzi dos***263; dobrze (ath 3200,2GB ramek,7600 GT
ps. fajny pomys***322; z detektorem artefakt***243;w,ciekawa realizacja samego detektora aby nie by***322;o zbyt prosto ![]()
![]() |
#195 | |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No a ja własnie utknąłem na save'ie.Nawet nie mogę wczytać gry bo mnie wywala do windy i wyskakuje okienko, że wystąpił bug. ![]() A sprzęt mam taki sam jak ty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|