![]() |
Witam
a ja mam problem z ta gra jak uruchomie z opcja dynamic lighting to gra mi sie uruchamia ale widze tylko niebo i pod sob***261; bezkresne dno tak jakbym lecial w chmurach (nie wiem jak zrobic screena daje print screen ale nie dziala). Znowu jak wy***322;***261;cze dynamic lighting gra sie uruchamie ok, ale strasznie rwie, detale medium 1024x768 wydaje mi sie ze gra powinna smigac na mojej konfiguracji. Moze ktos wie cos mam ***378;le poustawiane w kompie. Dodam ***380;e system vista grafika 7900gs. 1gb ram, procesor e6300@2ghz pzdr |
Cytat:
PS. warta ta gra tych 79pln? bo zastanawiam sie nad kupnem (glupie pytanie - wszedzie pisza ze warta :D ) |
Naprawde gra jest warta ... gralem w nia kilka h i musze powiedziec ze sa momenty kiedy autentycznei spadam z krzesla bo tak cos mnie przestraszylo ... ;)
|
Czyli bardziej straszna, niż FEAR i Condemned?
|
ja tez zaczlem grac
i jak narazie to fajnie nawet :) szkoda tylko ze na low musze grac :/ no ale tylko 512 ram :/ |
Cytat:
|
wszyscy graja a nikt screenow nie daje, wiem ze w necie jest pelno ale takie "domowej roboty" smakuja lepiej :D
|
bo moze jednak nie grali:>;)
|
screenty beda :> spokojnie :D
|
Cytat:
|
Wchodzisz do opuszonej fabryki , wszedzie ciemno slychac wycie , ryki . Spodziewasz sie ataku z najciemniejszego miejsca a tu ZONK xD
Ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje Tobie stado mutantow i zombie doslowie zewszad :D Wyskakuja za beczki , kartonu , skrzyni chodz jest jasno (powiedzmy ze latarka i jakies tam smieszne swiatlo na scianach daje rade) i tego bym sie nie spodziewal bo obserwuje np ciemne zakamarki ;) Jak to mowia najciemniej jest zawsze pod latarnia @_@ |
@M@X
O ile FEAR też mnie nie straszył, to Condemned ma naprawdę ciężki klimat. Misja w domku na wsi - masakra. @Oktawian Stado wyskakujących mutantów bardziej mnie wku... niż straszy. Mam nadzieję, że klimat też przyprawia o ciarki na plecach... :> |
W nocy testuj***281; "wersj***281; demo by ViTALiTY" a je***347;li b***281;dzie przynajmniej w 50% tak dobra jak si***281; spodziewam to sk***322;adam zam***243;wienie w necie ***380;eby nie biega***263; po sklepach trzynastego. :) Tyle lat czeka***322;em na t***281; gierk***281;...
|
nie kupuj***281;, bo stary ju***380; jestem podobnie jak m***243;j sprz***281;cik ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |