![]() |
A co jezeli chodzi o carmod ? dziala to komus ? :|
|
jest juz kupa modow poprawiajacych wiele kwestii. np. to, ze od poczatku gry sa wszystkie bronie. do tego dochodz***261; mody zwiazane z pogoda, grafik***261; itp. gra moze zrobic sie o wiele ciekawsza po ich instalacji :)
|
Te***380; nie mog***322;em znale***378;***263; tego wyj***347;cia .Gram drugi raz wykonuje wszystkie misje, tylko dlaczego one si***281; powtarzaj***261;?
Szkoda te***380; ***380;e fajne pukawki s***261; na samym ko***324;cu i brak do nich ammo np.RPG albo ta wypasiona snajperka. |
czu***322;em, ze Ty odpowiesz :szczerb: reputa leci :] a w zasadzie 2 :D
|
Idziesz tam gdzie lezaly dokumenty w tym pomieszczeniu po prawej stronie jest tajniackie wyjscie :D
|
heh znowu utkn***261;***322;em. tym razem z labie x16 znalazlem dokumenty i teram mam wyjsc sekretnym tunelem. tylko jak sie do niego dosta***263;? jestem przy szybie windy, ale jestem za kr***243;tki aby dostac do drabiny :] wiec zapewne nie tedy droga ... dam repute :p
|
Przeszukaj jego cialo wez miernik i smigaj do doktorka w baraku nad jeziorem :D
|
ok udalo mi sie wyjsc z nim z tej rury. doszlismy do wraku autobusu, wszystko zaczyna sie gibac, ekolog krzyczy, zebym uciekal. nastepnie jest cutscenka a po niej budze sie we wspomnianym autobusie, slychac strzaly ekolog ginie i dupa z pomiarow :/
|
Cytat:
Staraj się iść przed nim i sam zbieraj kulki bo on uwielbia zdychać. |
|
te pomiary przyczynily sie do czegos znaczacego?czyt. ulatwily dalsza gre w x18? wlazl ***** do rury, ja za nim, no i kosza go przy wyjsciu niemilosiernie. a, ze mietki w barach ro szybko pada :] chyba zaczne od innego miejsca co by nie wlazl do tunelu, moze wtedy bedzie lepiej :/
|
Raz zdazylo mi sie ze doktorkowi sie zmar***322;o xD ale juz po pomiarach ... zabralem od niego aparature wrocilem do bazy i gra toczyla sie dalej ...
|
mam maly zgrzyt. jestem w krainie YANTAR i mam z profesorem jakims tam, dokonac jakis pomiarow. niestety ow ekolog stosuje taktyke johna rambo co mu nie do konca wychodzi i ciagle ginie. niestety ja nie moge zrobic spray & pray i miec oczy wszedzie. w ogole warto starac sie mu pomoc czy olac go i wrocic do mobile lab zdaje sie x18 ? :|
|
***346;wi***281;ta prawda Oktawian89.Gra jest ***347;rednia ,***322;adna grafika to za ma***322;o.
Dla mnie numerem jeden je***347;li chodzi o otwarto***347;***263; gry nadal jest Far Cry ,zreszt***261; grafik***281; te***380; mia***322; lepsz***261; a mniejsze wymagania nawet z HDR.Gram ostatni raz w STALKER'a zrobi***281; wszystko co jest do zrobienia, zobacz***281; zako***324;czenie i Uninstall.exe. |
Gre przeszedlem z 2 dobrymi zakonczeniami . :D Gra konczy sie nawet dobrze ;)
Co do samej gry to jestem zawiedziony strasznie . Mialo nie byc liniowosci a co sie okazalo ? Gdzie nie ide tam albo jakies plotki /bramy itp gdzie gdzie nie mozna tego przejsc . Poruszamy sie od lokalizacji do lokalizacji takimi jak by wejsciami na dana mapke ? Gdzie otawrtosc terenu obiecana przez tworce gry ? Dodatkowo gre psuje jeszcze fakt ze gdy np idziemy na misje gdzies tam spotkamy bandytow , rozprawiamy sie z nimi idziemy sobie dalej robimy kilka innych misji a gdy znow zachaczymy o to miejsce "nowi" bandyci sa w tym samym miejscu ...zawsze ... No i fakt braku pojazdow chociaz nie tyle brak co brak mozliwosci poruszania sie nimi po strefie ...i tak jeszcze mozna dlugo wymieniac :D Jak dla mnie gra jest srednia , spodziewalem sie czegos lepszego po 5 latach programowania ... bo to co teraz zaprezentowali to kicha dosyc jest ... 4/10 :D Udalo sie komus odpalic mod car ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:08. |