![]() |
imho mp w stalkerze to kupa.
|
Cytat:
|
Jakie sa tryby MP ? :D Daj jakies fotki :D
|
Cytat:
ps mp dzial dobrze |
Zakończenie c.d.
Ponieważ nie mogę już edytować pisze kolejnego posta
Tak więc okazało się ze to nie takie proste bo drzwi zamknięte a aby sie tam dostać to trzeba zlecenie otrzymać wcześniej - do d.... . Miało być tak pięknie - pełna swoboda poruszania a tu jak ktoś napisał wcześniej tylko płoty i skoki do innych lokacji zupełnie bez sensu. Grafika i klimat może być. Spolszczenie bardzo fajne. Podsumowując z mojej strony to : Miałem, zobaczyłem i .... wyrzuciłem. |
Zakończenie
w poradniku Gry Online pisze o najfajniejszym zakończeniu.
Zamiast iść do monolitu idziemy do drzwi tajnego laboratorium a tam odmawiamy wejścia do grupy i jest jakieś fajne 14 teleporterów. Drzwi te znajduje omijając wejście do monolitu (gdzie pokazuje się napis znajdź monolit) ale w poradniku pisze że trzeba otworzyć te drzwi lecz trzeba poczekać 30 sek aż dekoder je otworzy. Moje pytanie jest skąd go wziąć bo żadnego dekodera nie mam i stoję pod drzwiami jak doopa. A bardzo chciałem zobaczyć ten podobno najlepszy koniec. Już znalazłem w tym samym poradniku: Jest w hotelu w mieście Prypeć. Ten poradnik ma 250stron i trudno go przeczytać całego. |
@djdrake tylko ,***380;e ja sko***324;czy***322;em t***261; gr***281; 3 razy, i nie potrzebuje trainer'***243;w.Dla mnie granie na ''kodach'' to bezsens psuj***261;cy ca***322;***261; zabaw***281;.
|
@legion
spr***243;buj mo***380;e pogra***263; online jak przebiega ***322;***261;czenie, jak si***281; gra, czy w og***243;le si***281; da |
to teraz sobie pogram :D
|
Cytat:
http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22341 |
Cytat:
|
moze w poradniku z gry on-line jest cos wyjasnione :] trzeba sie do niego dobrac :szczerb:
|
przeszed***322;em dwukrotnie gr***281;
za pierwszym razem w wersji 1.0 drugi raz po spatchowaniu do 1.0001 i r***243;wnie***380; ujrza***322;em 3 zako***324;czenia, takie, jakie opisujecie ale pozosta***322;a niewyja***347;niona zagadka Streloka :( (z filmik***243;w mo***380;na wysnu***263; domys***322;y ale jasno nie jest powiedziane co i kto) w PDA do samego ko***324;ca widniej***261; wpisy : Find Strelok, Kill Strelok |
Cytat:
|
Mialem 3 zakonczenia . 2 takie jak Ty czyli aolbo sie przylaczam albo rozwalam maszyne . Oraz 3 przy kamienu zyczen jako ze mialem duzo kasy i staffu moj stalker wypowiedzial zyczenie ze chce byc bogaty ... wydawalo mu sie ze leci na niego kasa a tak naprawde to leciala konstrukcja sarkofagu ktora go zabila :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |