![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2005
![]() |
![]()
Siemanko wszystkim !!!!!!!!
Mam pytanko . Udało mi się ściągnąć z neta SPLINTER CELL CHAOS THEORY DVD no i mam problemik. 1) Nie mam nagrywarki DVD 2) Po zamontowaniu obrazu w Daemonie tools i instalacji gra woła o płytę to znaczy każe włożyć płytę do innego napędu. 3) to samo zrobiłem z Alkocholem 120% i znowu to samo . 4) Czytałem , że gra zabezpieczona jest Starforcem xxx( nie wiem jakim) ale ja nie mogę jej wypalić no bo brak nagrywarki DVD. 5) pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() 6) Ja nic z poniższej wiadomości nie rozumiem: Installation Notes: ------------------ 1. IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers. 2. Unpack file sfcure01 that's in tools.rar and launch file !setup.bat through MS-Dos Prompt and reboot your box. 3. If u have AMD64, then use sfcure_x64 that works same way as the other. 4. Mount Alcohol 120% img and install the game. 5. Once installation is complete, launch sfdrup.exe to update StarForce3 drivers and reboot the box. 6. Launch through MS-Dos Prompt the file !start.bat that's in the unpacked file sfcure01. 7. Unpack file sfn.rar e launch sfn.exe (StarForce Nightmare 1.12) 8. Select in this order "Disable node" , "Disable CD" , "Disable node" , and the IDE channel you use for real CD/DVD units (Pr. Slave , Sc. Master o Sc. Slave ) , depending on how your IDE units are connected 9. Launch the game and use this serial: CDKEY zawarty w pliku NFO 10. Play. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Kup oryginal....
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2005
![]() |
Napewno masz racje REi ale to nie jest odpowiedź bo jak by tak było to po co i na co jest pomoc ''fachowców" czyż nie prawdaż? Sądziłem , że na forum będą pisać osoby zainteresowane postami , a nie te które mają w d...ie wszystko i wszystkich.!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
Nie czytales regulaminu? ![]() Poczytaj sobie TEN temat |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
PS. Temat zgloszono mederatorowi.
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
@gozik
po 1. regulamin 2. nie obrażaj innych 3.@REi dobrze Ci doradził "fachowcu" skoro nawet ang nie umiesz 4. DO CHOLERY!!!!!!!!!!!! PISZE JAK BYK READ NFO!!!!!!! i wszysto jasne ![]() po 5 czas na kłodę ![]()
|
|