![]() |
Cytat:
Pandore mam juz za soba,i sam wykombinowalem :piwo: |
Cytat:
|
żęby nie było że gry na poradnika przechodze SCCHT jestem 2 misji od końca tylko teraz przechodze feara więc nie mam czasu na dokończenie , a poradniki to mam w WEG
|
Cytat:
A kwestia z rakieta,to chcialem sprawdzic czy forum"gry" jest naprawde użyteczne,i jest, bo oto chodzi. :piwo: no i tez troche z lenistwa,teraz z pewnoscia dokoncze to sam,jak dwa wczesniejsze Splintery |
siema, moj pierwszy post na tym forum... chyba nie ma sesu zakladac nowego tematu... mam problem ze SCCT gre mam od 2 dni oryginal zeby nie bylo... zalozylem sobie konto do gry online i niby wszystko ladnie.. ale nie moge sie dolaczyc do gry na zadnym lobbie tzn. widze czat.. moge nawet gadac.. ale niemoge sie dolaczyc, raz trafilem na polaka :D i okazalo sie ze to pewnie sprawa tego ze nie mam patha 1.05... wiec go sciagnelem i dalej jest tak samo, wczoraj po jakis godzinie meki i czekania az sie ktos przylaczy (na 1wszym lobby!!) udalo mi sie uruchomic ale byly takie lagi ze szkoda gadac... mam neo 512kb/s ale cs 1.6 cs:s i woogole inne gry dzialaja mi bez zadnego zazutu zazwyczaj pinga mam <50, moglby mi ktos powiedziec czemu tak sie dzieje?? aha jeszcze jedno jak sie loguje to odrazu mnie laczy z jakims serwem ale oczywiscie mnie nie polaczy, chociaz nic nie klikam jak nerwowe dziecko.. dzieki z gory
pzdr |
elo elo nie mogłęm sie powsztrzymac i pokazać wam tego
Splinter.Cell.3.-.Chaos.Theory.No-DVD.C***.by.**** zwała ps dostępnośc w jednym ze sklepów z sieci torrent |
Cytat:
|
Real? :>
Daj link na pm to potestuje... |
Chyba to mam ,ale narazie nie chce mi sie wyciagac obrazu z oryginala... :piwo:
|
spliter cell chaos theory - poradnik
Witam, ma ktos moze poradnik do tej gry najlepiej ten z gry-online.
Pozdrawiam |
ja mam :) na PW
|
Od***347;wie***380;***281; troch***281; ten temat. Nie wiecie gdzie znajduj***261; si***281; save'y do Splinter Cell Chaos Theory?? Nigdzie nie mog***281; ich znale***378;***263;!!
|
EDIT
Znalaz***322;em |
Problem z instalką Chaos Theory :(
Instaluję sobie Splinter Cella: Chaos Theory i na około 80% wyskakuje mi błąc CRC, że coś jest nie tak z plikiem STREAM.SSO albo STREAM.SS0. O co chodzi? :(
|
A instalujesz z p***322;yty czy obrazu?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45. |