![]() |
Płyta uwalona?
Spróbuj skopiowac pliki z plyty na dysk i z dysku zainstalowac. |
Instaluję z obrazu
|
To obraz jest widocznie uszkodzony.
|
Splinter Cell Chaos Theory PL
Witam,poszukuje save do owej gry.Zaznaczam że wersja 1.5 PL.Gdzie można ów seva znaleźć?Prosze o pomoc.
|
1.05 raczej.
Podaj maila na pm, wyślę ci mojego (każda misja 100%). Powinien "pasować". |
Oto m***243;j adres mail'owy > ceffirr@wp.pl <.Dzi***281;ki za pomoc.
|
Wielkie dzi***281;ki pablocoo,mail doszed***322; z za***322;***261;czonymi plikami i co najwa***380;niejsze dzia***322;a.
|
witam jestem w polowie gry splinter cell chaos theory..i mam pewn asprawe a mianowicie jestem w trakcie misji, w ktorej gonie goscia jednak przedtem musze rozbroic miny w pomieszczeniu..czy ktos moglby mi powiecie cgdzie znajduja sie owe miny?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To mo***380;e chocia***380; nazwa misji, pisze jak si***281; gra wczytuje. Jeszcze jakby***347; jakiego***347; screena wrzuci***322;a to by***322;oby super.
|
prosi***322;bym o sava misji po banku tj. tam gdzie miasto jest bez pr***261;du i musz***281; sie szybem windy dosta***263; na g***243;r***281; m***243;j email to biszkopt-14@o2.pl .By***322;bym bardzo wdzieczny bo by***322;em w tej misji i mi korki strzeli***322;y , po wznowieniu gry nie mia***322;em zadnego zapisu.Z g***243;ry dzi***281;ki.Pozdro
|
Mam pytanie
Mógł by mi ktoś na e-maila przesłać save'y razem z profilem do SCCT. Bo jak przechodze jakieś misje to mi się zacina i jak włączam po restarcie kompa to pisze że profil jest uszkodzony i że zostanie usunięty a byłem już w misji HOKKAIDO 4 RAZ !!! Plis jak ktoś może nie mi wyśle. :):) Sory ostatnio nie dałem e-maila jak prosiłem o save'a oto mój e-mail wojteq_pl@interia.pl:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58. |