![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
a po co w stara grac na projektorze :D lub jakiekolwiek gry poza tps i fps? ;)
|
taaa a graliście na 50 calowym?? projektor :D
|
na 17" jeszcze ok ale na 21" widze juz czarne odstępy między pikselami :D
|
Cytat:
|
Lasgo Observer Pack... tylko nie wiem czy chodzi z najnowszymi patchami. Lepiej z tym nie graj na battlenecie bo to też "wspomaga" granie.
|
Cytat:
grze na 14" nic nie mozna zarzucic ale jesli chodzi o 17" i wyzej to juz tak jak napisalem masakra dobre by byle namiary na ten program |
kupić można także na www.timsoft.pl i bedziesz mógł pograć na necie :D
|
ja sie Dune 2 nie czepiam - pierwsza "strategia" w jaka gralem (potem byl Warcraft2 i Reda Alert - klasyki), tylko daje przyklad pikselozy :)
a co do Franka Herberta to owszem :) jak najbardziej rulez :) jego synek tez teraz dobrze pisze..... preludia mam wszystkie :) @Jankee - oooo lol to mnie zaskoczyliscie... widac pamiec juz nie ta :smutny: |
Cytat:
EDIT: A tak nawiasem - nawiązując do tematu - to gdzie mamy odnosić tego Starcraft'a? :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
... właśnie jedyne czego mi brakuje to zmiana rodzielczości. Ale by sie super grało na 1024x768 albo 1280x1024. Co prawda jest jeden program który uruchamia sc w trybie 800x600 ale od dołu i po prawej dodaje tabelki z różnymi statystykami itp ps. fajnie wyglądały jednostki i budynki w wersji beta :D |
zarówno SC jak i BW są z '98 ;)
|
no cos ty..... jaka masakra mowisz jakby pierwsza gra ktora zobaczyles to byl np. unreal, zobacz sobie dune 2 to oczy na wierch wyjda :D ;)
bardzo fajna grafa |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:22. |