![]() |
taaa a graliście na 50 calowym?? projektor :D
|
a po co w stara grac na projektorze :D lub jakiekolwiek gry poza tps i fps? ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to co teraz zrobil zysk@spolka to normalnie :bicz: :bicz: :bicz: za te ich piaskale, Wolan itd. itp. ps. mam jedna dobra i zla wiadomosc..... dobra - zysk@spolka nie bedzie jak na razie wydawal "Dzihadu Butlerjanskiego"....... a zla...... nikt inny tez :( pss. co do mojego zbiorku to mam nawet wydanie Diuny z 78 albo 79 made by Iskry :) |
Cytat:
Co do wydania Iskier - to nie podoba mi się za bardzo - takie jakieś stare ;) Fakt Zysk&Spółka odwalili kichę - ale niestety nie zdobędzie się nowych książek z innego wydawnictwa - a na Allegro czasem ceny tych książek z Phantom Pressa są nieco wywindowane :( Co do złej wieści - to szkoda, że nikt tego nie wyda :( A jak w końcu ktoś się zdecyduję - to czuję, że właśnie Zysk&Spółka :( Co do Starcrafta - to czytał ktoś tę książkę w świecie Starcrafta? Krucjata kogoś tam - czy jakoś tak - nie pamiętam tytułu :ysz: |
Krucjata Liberty'ego
Swietna ksiazka. Zabieralem sie do niej jak pies do jeza... no to wiecie... "ksiazka" a ja tak nie lubie czutac :D Ale juz po pierwszym rozdziale.... musialem doczytac ja do konca od razu :D Znakomity klimat. I te opisy Terrańskich pojazdów. Ech. Miodzio :D Polecam rowniesz kolejne czesti z tej serii :> |
Cytat:
Co do książek z uniwersum Starcrafta - to jak dotąd nie słyszałem zbyt dobrych opinii - ale wiadomo - najlepiej jednak samemu przeczytać aby móc później oceniać... ja jeszcze nie miałem okazji... |
Ja czytałem tylko książki z Diablo świetnie napisane Czarna Droga to chyba najlepszy tom:D
I dużo ksiązek ze świata DragonLance też polecam każdemu i Kod Leonarda Da Vinci za który sie włąśnie zabrałem |
StarCraft też zarąbista giera nie ma co grałem kiedyś ale mało , Terranami grałem bo są najlepsi jak dla mnie .
|
Jak tak widzę te dwa posty pod sobą to... hmmmm... ciekawie to wygląda ^_^
|
Cytat:
|
a ja z innej beczki (o ile ktos tu jeszcze zaglada :) ). zachcialo mi sie poprobowac wlasnych mapek do sc, tzn. ja + kliku komputerowych oponentow, rozdzielam nas ladnie w forces, oznaczam "wroga" jako computer itd., ale przy graniu tylko komputerowe jednostki bojowe przejawiaja cien inteligencji, tzn. strzelaja/gryza jesli do nich podejsc, ale probe/drone/scv stoja jak kolki - zero inicjatywy, zadnej zbiorki/budowy...
|
Odkopuję.
Z racji przymusowego grania w SC2, postanowiłem sobie odświeżyć protoplastę. Windows 7 64bit i DX10 == kaszanka na ekranie. Chwila w 'guglu' i okazało się, że na coś ten tryb kompatybilności z XP się przydaje (dodatkowo: 256 kolorów, wyłączenie themów pulpitu i wymuszenie 640x480). Można grać? Nie! Brak obsługi windowed mode skutecznie zniechęca, szczególnie na dużych panoramicznych monitorach. Jest na to jednak fajny programik, który zamyka SC w okienku i pozwala blokować w nim myszkę. Można nawet dwukrotnie powiększyć obraz (skalowanie metodą najbliższy sąsiad także nic się nie rozmazuje). Launcher działa z 1.16.1 (SC/SC:BW). >> ChaosLauncher (pliku) |
Jest cos takiego jak Parallels. Znajdz odpowiednik na Windows i zainstaluj Windows 95 ;-P!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:08. |