![]() |
Cytat:
szkoda, bo to też moja ulubina pukawka :) |
Cytat:
|
wiem, ale teraz naprawdę ładuje się strasznie powoli.
wydaje mi się, że jakieś 2x dłużej niż kiedyś. może to ustawienie admina, bo zwykle gram na serwerach DoD. |
@Tribunal no to fajnie :D
Mniej więcej w te dni będą treningi i to zawsze późnym popłudniem :taktak: |
To jakby cos to napisz na GG albo maila w każdym razie jestem chętny:D
|
@tribunal jak coś będę wiedział dokładnie to pogadamy na gadu :taktak:
|
Dawno nie gralem, kiedys za czasow RTCW w [BSM] wystepowalem w ET nie bardzo mialem czas. Jesli popoludniami grywacie to moglbym wpasc, popatrzec, a jesli znajde czas zeby wpierw pocwiczyc to, pograc z wami??
|
Cytat:
|
Cytat:
Najlepiej załawtić jakiś pusty serwer :taktak: Ostatnio gdzie wejde to mam straszne lagi :( Chyba przekroczyłem już limit neo :D EDIT: "Ilość pobranych danych do dn. 29.03.2005: 5,56 GB" hehe miałem rację :P |
Tutaj jest nasza stronka:
http://strefapanel.com/hosting/bartek/nfclan/ Gramy dzisiaj o 18.30 lub 19.30 na jakimś serwerku, którego IP będę miał w opisie na gadu :D |
Cytat:
|
Chłopaki ja nie MOGĘ grać :(
Hinks jednak chyba potrzebny będzie format po wczorajszym :| Niech teraz Olej mi kompa naprawia :klnie: Sorry ale mam problem sprzętowy po wczorajszej imprezce u mnie :( |
Witam.
NFC rekrutuje :D Wszyscy chętni proszeni są o kontakt do mnie na gg, bo ja jestem za to odpowiedizalny :taktak: Oferujemy: - strona www (w trakcie przygotowywania) - serwer (jest w trakcie konfigurowania) - miłą atmosferę Wymagamy: - wolny czas wieczorem - XP na mapie min. 200 (to jest teoria, bo czasami kończymy mapę w 5 minut :D) Potrzebujemy: - medyka - field opsa - covert opsa |
Witam
Ostatnio grywam w cunter-strike ale mysle ze w piatek moglbym sie pobawic w wolfaET:) kiedys gralem ale nie bardzo bylo z kim;( a tak to sa znajomi z forum:) ihihi wracam ze szkoly cos tak ok 15 wiec o 16-17 moge z Wami pobrac. Co do klanu - to sie zobaczy zalezy ile by bylo czasu no i oczywiscie jak czesto byly by mecze:) aaaa no i czy bede dobry oczywiscie:) ihihi Pozdro czekam na odpowiedz |
@adbok jak tylko postwię serwer to cię przetestujemy :>
Serwer będzie gotów w tym tygodniu lub w nastepnym :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |