![]() |
Mam pytanie. sciagnalem sobie et i..
gdy wybieram serwer pisze ping 60-104 (zalozmy) a w czasie gry rosnie nawet do 400!! co to moze byc?? mam Neo 128 (wiem ze slaby ale w JK3 >>jedi academy<< nie mialem nigdy takich wysokich!!). moze to dlatego ze za duzo osob gralo?? ok 14? |
A masz dzielone to neo?
Może antyvir ściąga uaktualnienia? |
Cytat:
moze za duzo osob?? ale one mialy dosyc niski ping |
Cytat:
Czasami też jak gram to nagle cały serwer ma ping 400 :D Zainstaluj wolfET od nowa i daj znać, jutro powiem ci coś więcej :taktak: |
Cytat:
|
Ja dzisiaj mialem cyrki z pingiem na NEO w godzinach okolo 14.00, czyli jak nie ma jeszcze wielkiego ruchu prawie wszedzie (servery ET, battle.net, server BF znajomego) - nie wiem czym to moglo byc spowodowane, ale jezeli jutro sie to powtorzy to bede sie niepokoil.
|
I jak z pingiem??
|
Wgraj nowsze stery od sieciówki :taktak:
I co dzisiaj też taki ping? |
Cytat:
|
Cytat:
Tez tak "czasami" mam jeżeli cię to pocieszy :D Jeżeli zdarza się to raz na x czasu to się nie martw :nie: Polecam serwer 82.94.249.94:27960 - mój nick |MA| Bartek :> |
Cytat:
Gram jako cover ops w ostatecznosci jako enginnier. Ale zobacze Waszego serwerka :) |
A ja wczoraj spowrotem zainstalowałem ET po 5 miesiącach i muszę od nowa potrenować :podbite:
Dodatkowo zmieniłem myszkę na Logitech MX-518 i jeszcze się do niej nie przyzwyczaiłem, ale to kwestia 2-3 dni |
Ja jestem chętny do klanu .. dam najlepsze jakie wymyslilem nazwy :]
InFernal Corps (diableska korporacja) Destiny to Kill (przeznaczenie do zabijania) |
oni osób do klanu poszukiwali 4 miechy temu lol
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:04. |