![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.02.2006
![]() |
a jaki sprzet masz??
bo ostatnia czesc dzialala mi na moin sieciu tzn.: athlon 1ghz, 256ram, radeon 9200 128mb, 20 gb hdd ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2006
![]() |
Mam zamiar kupić na allegro tą gre a później sprzedać jak mi sie znudzi. Tylko mam taki mały problem bo nie wiem czy po przegraniu bede potrzebowal jakies specjalne cracki albo coś w tym stylu. Dajcie jakąś rade!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2006
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierwsze zdanie mi sie podoba, ale za drugie mam ochote namowic wladze, zeby dali Ci bana... Nie dzis sie ze nie dostajesz odpowiedzi, tylko ciesz ze jeszcze masz mozliwosc pisania na forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
screeny robione w 1280x1024 i pomniejszone zeby mozna bylo tutaj umiescic
![]() proba krecenia baczka ![]() latajaca trawa ![]() C.D. ![]() widok ze srodka na lusterka ![]() oldschool ![]() ![]() ![]() ogien przy spadaniu obrotow ![]() boczkiem w zakret ![]() widoki ![]() ![]() honda nsx ![]() ![]() ladny widok na tarcze i hamulce ![]() to tez potrafi puscic dymka ![]() ![]() na jakim kompie i jakie ustawienia gry? na ponizszym screenie chyba wszystko widac ![]() http://demek.kamikazedriver.info/trd...ustawienia.jpg dalsza zabawa jutro
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Get a Mac!
Screeny takie sobie... Grafika nie zachwyca, to wszystko juz bylo albo w Forza Morosport (XBOX) albo Gran Turismo 4 (PS2) z akcentem na to pierwsze. Zagram, to wypowiem sie szerzej - na razie kusi mnie ten Pontiac :-). Choc mam cicha nadzieje ze trafi sie i model z 1988-1992 (moje ukochane Feniksy...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie zachwyca? zobacz jak nisko detale sa usawione
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
właśnie znalazłem reklamówkę MM w skrzynce i napisali tam, że 25 sierpnia będą sprzedawać toce 3 za 29.99, zastanawiam się czy by się tam nie przejść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Get a Mac!
Tak, i znowu beda sie ludzie wzajemnie tratowac... Milego rozwalania kas, pops ;-).
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|