![]() |
Dzisiaj jestem z @Hinksem i tylko medem :taktak:
Czyli tam gdzie @Hinks tam ja :D |
Cytat:
|
No to tak:
1) Przepraszam za spóźnienie się na serwer... 2) Grało mi się bardzo fajnie :) 3) Składy były wporzo ;) 4) Przepraszam wszystkich za wydzieranie się a wszczególności andrew'a :) 5) Wiadomość dla drużyny Axis: Plan który ułorzyłem na 2 mapie (plaża) był następujący: nalot+ ja buduje most + inni osłaniaja = wygramy :D <= udał się w 100%... 6) Narazie nie bedę mógł z wami grać bo jutro kończy mi się umowa z TP na neo...ale w najbliższym czasie powinienem zakładać 1Mbit... Ale możliwe że czasem się odezwe na forum od kumpla z kompa :) Życze małych pingów i wysokich statów :piwo: |
Dziś się grało fajnie troche zamieszania z tymi składami ale cały czas równo z Nitramem za Dyzpozytorem, Hinksem i Bartkiem :)
jutro o 20 30?? |
Cytat:
Widziałem też, że wcześniej pojawiły się odpowiedzi (obszerne) na moje pytania, więc je dokładnie przestudiuję. Dzięki :) |
Cytat:
Mówię mi najlepiej sie grało składem jaki był wczoraj :D Dzisiaj doszedł @pablocoo :) BYło małe zamieszanie ze składami , ale :spoko: |
Mialem dziwne przeczucie ze ludzie w mojej druzynie nie mysleli o tym co robia, tylko np. o wczorajszej imprezie czy minionych egzaminach.
|
Cytat:
AXIS ALLIES Burak |
Cytat:
Reszta stoi w przejściu, że nie mozna przejśc jak wtedy z tym działem, albo chodza w grupach :| @all Każdy niech czegoś pilnuje i czekajcie za medykiem, a nie odrazu jak zginiecie to naciskacie spację i juz wam pomóc nie mozna :taktak: Ogolnie jest ok, ale w wczoraj mieliśmy lepsze zgranie, a dzisiaj tak jakby każdy działał na włąsny rachunek :> Jutro axis musimy dać z siebie wszystko :idea: :D |
Cytat:
|
I wlaczcie kopanie ludzi 'f' bo czasem jak taka blokada stanie to nie da sie nic zrobic :/
|
Cytat:
|
witam to niech ktos zaloży server na 20 30
dla zainteresowanych CS 1.6 moge zrobić server i mozemy pograc bez lagów nei wymaga steama :) |
Ja chętnie moge pograć W CS Sourca ;) Jak coś to pisać a się na 100 zjawie
|
niestety ciezko tu zebrac do 1.6 wiecej niz 3 osoby
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:07. |