![]() |
hehe a to byla moja pierwsza gra od zeszlych wakacji i wlasnie do niej chcialem wrocic.
hehe najslabszy nie bylem ale w porownaniu do zeszlych wakacji eh wtedy bylem w najlepszym klanie w polsce to byly czasy :) |
Cytat:
|
@Paweł nie, że dostawaliśmy, ale nie było zgrania u nas :nie: :(
Nastepnym razem zrobimy wymiane :D Twoja druzyna do mnie, a ja ci dam swoją :> Zobaczymy co powiesz :P |
Cytat:
|
Cytat:
No to sorry :( Np. ja z @pablocoo wygraliśmy jedną mapę :D |
Cytat:
|
Shrek_pl
|
Cytat:
Co do servera to jest on czasowy. Trzeba zjawic sie o wyznaczonej godzinie i wtedy jest 90 minut grania. Server dziala od momentu startu przez te 90 minut, wiec im pozniej przyjdziesz tym mniej grasz (w szczegolnosci wogole). |
ja juz o buraku nie bede sie nawet wypowiadal ciagle chodzil rozwalac stacje i przez cala gre pytal sie co trzeba robic :(
|
Gramy jutro??
Na którą zakładać serwer??? Ale musze poczekać do jutra, bo mam full limit już :( @Szafran i o to mi chodzi :D :spoko: |
ja bym zagral jakos wczesniej miedzy 10-15
|
Cytat:
Zawsze gramy o 20.30 :D |
Mi wczesniejsza pora odpowiada, o ile wstane, bo dzisiaj pobilem swoj ostatni rekord:
10 i pol godziny spania od 1.00 do 11.30 :D |
niestety nie moglem dzisiaj grac, moze jutro dam rade
|
Mam problem ze SWAT'em 4. Nie moge zainstalować patch'a 1.1. Wersja UK i USA patch'a pokazuje mi że nie mam gierki na komputerze. Wie ktoś z grających jak go zainstalować?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |