![]() |
proponowalbym Quake III Arena
|
Cytat:
Pozdro |
A nie chcial by ktos zagrac w Twierdze jestem prawie codziennie na GameSpy Arcade ale nie ma tam nikogo z Polski co staje sie juz nudne . Jakby ktos mial chec to umowimy sie na GG.
|
Hey! Szukam chętnych to pogrania w Call of Duty, mogę założyc serwerek tylko nie wiem jak ale jak mi powiecie to nie ma problemu. Przepustowość łacza mam 100Mb/s. No i jestem wolny dopiero po 23 każdego dnia.
Pozdro |
Cytat:
ps. jako nazwe serwera wpisz np. cdrinfo co by bylo latwo ci znalesc jak co to o 23 na gg |
Oki, ale dopiero jutro.
EDIT: NIe bedzie żadnych problemów jak mam wersję legalną inaczej?? POzdro |
a może ktoś chce pograć w Soldiers?
tylko, że ja nie moge stawiać serwera jeśli co :( |
Mo jak już to mógłbym grac w Call Of Duty, o ile się da grac na beckupie ;) i keyu wiadomo skąd...
|
Cytat:
No coż jutro spróbujemy. Cytat:
Pozdro |
Tylko ja bym musiał wyskoczyć po ta do qmpla... :)
|
no Panowie chyba nic z tego nie wyjdzie jak macie kluczyki legalne inaczej
Ja wlasnie z tego powodu kupilem orginalna wersje gry bo na serwery dla troszke innych seriali za diabla nie moglem sie dostac zawsze komplet A jak chcialem postawic serwer to caly czas prosil o weryfikacje seriala i tak w nieskonczonosc . No chyba ze macie jakies swoje na to sposoby i moze sie uda :spoko: |
Jest gierka ktora moze miec kazdy za darmo i ma dobry support do grania online. Jest to Wolfenstein Enemy Territory.
|
Cytat:
|
A ja bym se łupnął w UT...
Pozdro ;) |
Taa a ja w dooma 3 :rotfl: :peace:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |