![]() |
Cytat:
gierka super, :spoko: propozycja !!!! |
Na neo+? Nie ma szans...
|
Cytat:
pozdro ;) ps - tyle przed zalozeniem neo sie mnie pytales o nia.. i jak? zadowolony narazie? :) |
@Smartek Jasne... rewelka w porówaniu ze starym ISP
|
Ja moge w MoHAA ale musze wiedzieć z 1-dniowym wyprzedzeniem bo pracuje i musze się zwolnić :>
|
No a może tak w w strategie?? Ja bym polecał (może stare ale jare) Total Annihilation??
Jedyne co lubie ze strategii. |
Ale teraz chyba nie zrobimy tak Mac Gyvera w jajo, bo przcież to on się spytał czy ktoś by grał, a my teraz sobie znaleźliśmy gierki w które on z nami nie moze grać. Ja bym tam był za CS'em 1.5 lub Quake3 :D w to raczej by z nami zagrał tylko pozostaje kwestia servra ;/
|
Cytat:
|
To czy moze mi ktoś napisac jakie i skąd tzw. patche mam pobrac i co z nimi zrobic abym mogl grac w MOHAA??
|
aktualizujacy wersje do 2.11 potem 2.15, na stronie EA powinny byc
a "cukierki" moge podeslac;) |
Cytat:
|
Cytat:
wystarczy ten do najnowszego patha juz wysylam :) |
ja tez mam NEO+ - 640/160 wiec nie wiem jak pojdzie MOHAA - ale zagralbym chetnie. Jezeli chodzi o kompa to pociagnie no problem, a mowicie ze lacze nie da rady?Hmmm...no moze byc cienko.
Tylko ja nie mam orginalow tych gier Wiec jezeli da rade zrobic cos bez sn`ów orginalnych (byly jaja - macgyver wie co bylo z q3:) ) moge grac w Medal of Honor CounterStrike (mod Halflife) Day of Defeat (mod Halflife) CallOfDuty NFS Underground :D Wymyslcie COS.:) Najgorszy nie jestem w gierki, ale ustawic multiplayera na nieorginalnych cd to masakra:) |
Cytat:
ehhh... ta dzisiajsza mlodziez ;) :P |
@ mr_spock chyba twoj i-mejl do mnie zginoł w czeluściach internetu ponieważ jeszcze go nie dostałem :/, a co do neta to jakie łącze jest potrzebne do MoHAA??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |