![]() |
Ja jestem za Medal of Honor - gierka wymiata :D
pozdro ;) |
Zdecydowanie MOHAA
|
Również Medal of Honor, ale Breakthrough :spoko:
ps. Nie próbowałem jeszcze w Call of Duty - niestety cd key jest zajęty jeśli ktoś pykał w to po sieci niech opisze wrażenia :cool: |
Spoko CoD jest.. ale jednak mohaa lepsze :P
pozdro ;) ps - jest duuzo pirackich serwow CoDa :D |
ut2004 lub enemy erritory.
obie gry wymiatają klimatem. |
Cytat:
|
jak to mozliwe? wykasuj wszystko co masz zwiazane z mohaa.... zainstaluj CZYSTE Moh czyli AA :)... (jaka masz wersje mohaa? PL czy ENG?) Jesli ENG to wgrywasz patcha 1.11, jesli PL to najpierw wgrywasz latke oszukujaca, ze niby masz ENG, wgrywasz patcha 1.11 (tego samego co dla ENG, tylko w PL chodzi o to oszukanie :D), a nastepnie "wgrywamy" cracka od 1.11 !! jesli chcesz pliki to zglos sie na gg...
pozdro ;) |
A ja jestem za Neverwinter Nights. Super giera i jeszcze te czary...
|
Co?Ja mam MOHAA PL ale podczas instalki nie potrzebuje cd-keya(nawet go nie am...)
Patch normalnie instaluje tylko ze wpis do rejestru sciagasz, potem patch 1.11 i ***** |
MOHAA spearhead ! albo aa to jest dobre :)
Red faction |
no to pierwsza grupke do Medala juz mamy... chyba sie wstepnie jakos mozemy umawiac :)
|
Cytat:
|
zglos sie na gg adixo!! :] 1615358
pzodro ;) |
Cytat:
|
jesli gramy w czystego medala (AA) to patch 1.11 (chyba to ten nr) - on sie wgrywa automatycznie przy instalacji sperheada. jesli sper... to z patchem 2.15 - inaczej do zadnego publicznego servera sie nei podlaczymy...
jak nie bedziecie mogli znalezc w necie patchy i "slodzikow" do nich to do mnie na GG :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |