![]() |
a kto zagra w UT2004? tylko trzeba serverek zapodac...
|
ja moge zagrac ale na moim laczu to.... :blee:
|
Więc musi tu ktoś porządek zaprowadzi więc: :zeby:
Gramy w Medal of honor alied assault (MOHAA) Poczebna będzie gra mohaa z patchem v.1.11 (można patch pobrać z oficjalnej strony mohaa) no i czeba mieć zainstalowne game spy arcade skorzytamy z publicznego serwera! mój plan jest taki byśmy wszyscy (ci co chcą grać) zalogowali się do Game spy i każdy niech się autoryzują (by było widać czy są dostępni i w co grają) i w ten sposób wybierzemy jednego by wybrał jakiś serwer (z małym pingiem najlepiej pusty i z wystarczającą liczbą miejsc by zapełnić wszystkie [aby się jakiś *****i obcych nie zwalało]) i wten sposób dzięli wcześniej wspomnienej autoryzacij wszyscy pójdą w ślad wybrańca (na wybrany przez niego serwer) i będzie CYCUŚ pogramy sobie i git ! NIE MA JAK MĘSKA RĘKA :P tylko teraz ustalmy kiedy! może łykend to stawiajcie propozycje ! :D jesoo jaki ja miszcz jestem heheh wybiłem się z owczego pędu :D |
Game Spy to przeszlosc - The All-Seeing Eye rzadzi...
pozdro ;) |
Może i tak ale myślę że Game spy jest bardziej powszechne i myślę że jest dość dobrę do gry po sieci przynajmniej do naszej najbiższej!
Właśnie kiedy ma to być |
Zaczęly sie wakcaje :banan: więc większość dysponuje wolnym czasem (mam nadzieje, że jeszcze nie powyjeżdzaliscie w góry lub nad morze ;) )
Więc z Patrixsem planujemy zorganizować w najbliższym czasie turniej (piszę zawczasu żeby chętni mogli zaopatrzyć sie w odpowiednie CD) ;) A propozycje są takie: * Quake 3 Arena * Starcraft BroodWar v1.10 * Freespace 2 PL [http://www.freespace.prv.pl/] * F-16 Agressor (starsza gra ale może zagramy jakby byli chętni) * GTA 2 (tylko muszę zobaczyć czy się da bo dawno grałem ;) ) Poszukiwani chętni i osoby które postawią server'ki ;) |
Ja bym jeszcze dołozył Counter-Strike :D
Starcrafta to raczej nie bede zainteresowany Freespace - nie znam ale zobacze F-16 Agrssor - to co powyżej Gta2 - musiałbym zdobyc ;) Quake3 - może być :D Ja bym chetnie serwa postawił ale takie lagi by były że hoho, bo mam radiówke i strasznie zarywa ;/ edit: Freespace - odpada, nie lubie gier kosmicznych F-16 Agrssor - na gry.wp nic nie ma a na googlarce jedną strone mi znajduje w jakimś dziwnym jezyku :ysz: może mi ktoś tą gierke opisze?? |
Medal of Honor? :)
|
Cytat:
Do countera to jeszcze mogę załatwic ale do Medala raczej nie :wsciekly: |
Cytat:
MOHA i Spearhead dziala bez problemu w necie. Tylko trzyba sciaganac patche, ale to juz bym potem dokladnie powiedzial. |
Cytat:
Gra ma już swoje lata ale jakby ktoś chciał to można by zagrać .. ??? Co do Freespace 2 to też jest to symulator myśliwca tylko w kosmoście - fajnie i przyjemnie się gra :spoko: - zresztą podałem wyżej link do strony tej gry więc można sobie screeny zobczyć ;) |
Ja prócz ewentualnej gry w CMR04 na 100% nic nie deklaruję na pewno. Napierw musiałbym załatwić sobie te niektóre gry i niektóre (np. wszystkie symulatory lotu, itp.) obadać od podstaw... A to może potrwać. Poza tym między 7 a 25 lipca ciężko mnie będzie dorwać, bo wyjeżdzam ;)
|
Cytat:
PS. Tylko pewnie moje problemy z netem nie pozwola mi na normalną gre :zly: |
Cytat:
wlasnie tez mam problemy z netem... dkatego chce/musze neo pociagnac |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42. |