![]() |
no ja chetnie zagralbym nawet dzisiaj ale mam teraz dysk 1.6GB i nic na nim nie mam, ale kolo piatku, soboty w przyszlym tygodniu mysle ze juz bedze mial wszystko.
|
Polecam wszystkim Americia's Army, gra do sciagnięcia za darmoche z tej stronki http://www.americasarmy.com, grafika za***iocha, pełny realizm, nie ma głupiego biegania,skakania i strzelania. Sama przyjemność. Ja niestety już sobie nie pogram bo na modemie to raczej nie zabardzo, ale wszyskim polecam.
Pozdro |
Cytat:
100% zapału a 0% organizacji... |
przepraszam bardzo...:)
Ja mialem chec i organizacje ale nie szlo wtedy cos nam...:/ Moze teraz pojdzie. Ja sie pisze na q3+pro mode albo Mohaa |
Cytat:
Teraz nieamiętam jak to szło ... ale zagramy teraz bez cd-key'ów... |
czemusie tak uparliscie na tego Q3?? moze pogramy w Tribes:Vengeance MP demo - w pelni wartosciowa gra tylko z 4 mapami ale za to mapy sa wielkie :P
|
Cytat:
A w tą grę o której Ty piszesz to chyba większe grono nie grało (bynajmnie ja). Ale przecież tu nieumwaiamy się tylko na Q3A ... jeżeli znajdzie się większa grupka w Tribes: Vengeance MP demo lub jakąkolwiek inną grę to ustalcie tylko konkretny termin i ewentualne sprawy organizacyjne i "lewo, góra, fajer" jakto mówi mój wykładowca :) (+naturalnie widzimy tu raport z rozgrywki ;p ) |
A nie możemy grać w q3 na juz stworzonych serwach. Jest ich naprawde dużo. Jakby co to moge podac ip i zagramy!!
|
A moze Counter Strike Source? ;)
|
Ja jestem za Q3 :taktak:
To kiedy gramy :D |
Chlopaki a wystarczy do tego neostrada 128? Bo nie jestem pewien ...
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakbyś miał modem to co chwila wyskakiwała by Ci ikonka braku połączenia z serverem... |
Cytat:
|
E tam nikt ;)
Mam od wczoraj i jakos nie ma jak pograc bo albo ja nie umiem ustawic albo nie ma zadnej opcji na singla A w tescie na stardardowych ustawieniach mi wyciaga 69 FPS!! :p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:39. |