![]() |
He he szkoła, kiedy to było
Ja do pracy na 9.00 |
Cytat:
@adixo - jako po 10 to ja chyba odpadam - rano trzeba wstać i do pracy iść - a jeszcze trzeba w niej być przytomnym... to nie to co szkoła... ;) |
Może ja dam radę postawić ale dopiero po dziesiątej
Tym razem tylko na podstawowych mapach abyście nic nie musieli ściągać |
Cytat:
A ja jak tylko chcę się podłączyć to wyłącza mi się HDD i następuje restart :| Więc w porównaniu do mnie możesz się cieszyć :D :piwo: |
Cytat:
|
jest planowana, pierwotnie planowalem na 20.00 ale bede mogl zalozyc dopiero o 21.00 jak nic nie nawali
EDIT: SORKA, DZISIAJ NIE WYROBIE :( nie dam rady po prostu.... moze kiedys na tygodniu |
Cytat:
|
A ja tak tylko zapytam - czy na dzisiaj planowana jest gra? :D
|
Cytat:
Znajduje serwery, ale wolf sie z nimi nie laczy, caly czas 'awaiting connection' qrwa EDIT: Znalazlem sposob :jezyk: Musze odpalic wolfa, odpalic druga kopie, druga dziala ok. Zamykam pierwsza i gram. Nie rozumiem tego ale przynajmniej dziala :ysz: |
to zainstaluj sobie all-seing-eye - wbudowana wyszukiwarka to i tak gowno :D
|
Cytat:
I oczywiscie wyszukiwanie na Internet... Nie wiem co jest |
noi masz oczywiscie zaznaczone wyszukiwanie serwow na internet :>
a co do fortress.... szkoda z w ogole wyszlo moim zdaniem bo sie teraz scena ET podzieli |
wgraj patch'a 1.02.
|
Ja nie wiem co z ta gra :|
Czemu nie pokazuje mi zadnych serwerow? Niedawno wszystko bylo ok. Przeinstalowywalem i dalej to samo |
ale, wystarczy w ustawieniach serwera zaznaczyć standardową kampanię (6 map - fuel, oasis, gold, radar, battery oraz rail) i po kłopocie.
sprawdzał już ktoś mod Enemy Territory Fortress (213mb) ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |