![]() |
Cytat:
Mi pasuje jutro i w niedzielę :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale chętnie bym zagrał. Dochodzę do wprawy bo ostatnio miałem już nawet 4 gwiazdki za strzelanie :D :) |
Cytat:
A wracając do studniówki - to skoro idziesz ze swoją dziewczyną to tylko wypada pozazdrościć fajnej zabawy - mam nadzieję, że będzie cool :) |
jest takie powiedzenie: po co nosić drzewo do lasu :P
|
Cytat:
Nie jest tak, źle ;) Niemieckiego uczę się od 4 klasy podstawówki, a angielskiego od 3 lat, więc problemu nie ma :D Dzisiaj grałem na zagranicznym, i akurat na 10 osób było 5 polaków w tym ja :D Cytat:
- 60 rodziców - nauczyciele z gimnazjum i z sąsiedniej podstawówki - karatecy - ochrona Joker Dyrektora się boi, że będzie alkohol i nakrotyki :| Przez to taka ochrona :D Ale jestem dobrej myśl, że będzie :cool: :taktak: Tańczyć "Poloneza" już umiem :) Tylko partnerka jest chora :( A tu do soboty mało czasu :| |
Cytat:
Co bym powiedział? Nie wiem czy bym poszedł :P Taka obstawa... Ale jak się powiedziało A - to trzeba powiedzieć B :D Mam nadzieję, że partnerka wyzdrowieje do soboty - bo z tego co się domyślam to partnerka = Twoja dziewczyna :) |
Cytat:
Nie, tylko przyjaciółka :D Wiem, tak to zabrzmiało jakby to była moja dziewczyna ale nią nie jest :nie: |
212.186.140.38 cdrinfo
serwer stoi, czekam ze Śmietkiem na chętnych :cool: |
a ja nie miałem mapy i mnie wywaliło :/
|
Cytat:
|
Stawiam na znanej mapie
|
Zaraz będę :D
|
A mi chyba tą mapę właśnie ściąga.. Tak sądze, bo sam zaczął coś robić. Ale to jeszcze wieki zajmie...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |