![]() |
Cytat:
A co do serwera - to ten ze stronki ET to chyba jest płatny w EURO z tego co widziałem - i jakoś nie bardzo qmam o czym tam jest mowa ;) Ten o którym mówiłem to wychodzi na prywatnym za 10zł/miesiąc od łebka - to chyba nie tak dużo jak za miejsce na serwerze, na którym można przez bity miesiąc bez bólu grać :) No tylko, że jako to serwer prywatny - to hasło znałaby tylko ekipa, która wykupiła sloty do gry i zapłaciła 10zł za miesiąc gry... - chyba, że chcielibyście płacić w czynie społecznym ;) |
Cytat:
a co do serwa na 19 to sie zobaczy, raczej tak |
dobra wszystko gra :)
serwer: 157.158.181.198 haslo: cdrinfo wszystko co bedziecie chcieli zmienic/zrobic mozna zrobic poprzez system glosowania (esc->vote->costam), aby glosowanie zostalo zakonczone sukcesem 50% glosow musi byc na 'YES' mozna zaglosowac m.inn. o: zmiane mapy, zmiane druzyn, wymieszanie skladow, reset meczu itd w razie jakichkolwiek klopotow (z podlaczeniem, gra itd) do mnie na gg, nie piszcie tutaj bo moge nie przeczytac, to ze jestem spectatorem nie znaczy ze "siedze" na et :) traktujcie mnie jak ducha, aczkolwiek moge zagladnac :D edit: serwer bedzie stal do godz. 23.00 jakby ktos chcial zaplacic to podam konto ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
u mnie kapa - nie łączy się :|
|
u mnie tez
|
niestety mam to samo od 15 minut
"Awaiting connection....................." |
Czyżby Predi'emu komp się zwiesił?
|
raczej net padł
|
podlaczylem sie ale mi podal ze nie mam jakiegos ???complete.pk3
nie wiem co jest zalaczone na servie ale wczesniej normalnie gralem |
A ja weszlem za pierwszym razem ale nikogo nie ma....
|
ja dalej nie moge wjesc
|
zaraz mnie szlag trafi dlaczego to pier** pudlo musi zawodzic wtedy kiedy jest najbardziej potrzebne :( serwer bedzie za 10, 15 min, mam nadzieje ze juz sie nie powtorza klopoty (niby naprawilem )
|
A może się zgadamy i wpadniemy na jakis serwer pograć w CS:S ?? :)
PS Ja strasznie lamie :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:19. |