Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

Pagerus 29.01.2005 16:26

Cytat:

Napisany przez Predi
jezeli juz platny to raczej bym proponowal na www.enemyterritory.pl tam od razu jest serwer po et (nie wiem jak z cenami)

edit: jak chcecie to tez moge platny zalozyc :) z adminem sie dogadam, postawi sie jakiegos zlomka i postawi serwerk 24h/dobe

Predi - dasz radę dzisiaj postawić ten serwer od 19 tak jak pisałeś???
A co do serwera - to ten ze stronki ET to chyba jest płatny w EURO z tego co widziałem - i jakoś nie bardzo qmam o czym tam jest mowa ;) Ten o którym mówiłem to wychodzi na prywatnym za 10zł/miesiąc od łebka - to chyba nie tak dużo jak za miejsce na serwerze, na którym można przez bity miesiąc bez bólu grać :)
No tylko, że jako to serwer prywatny - to hasło znałaby tylko ekipa, która wykupiła sloty do gry i zapłaciła 10zł za miesiąc gry... - chyba, że chcielibyście płacić w czynie społecznym ;)

Predi 29.01.2005 16:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Predi - dasz radę dzisiaj postawić ten serwer od 19 tak jak pisałeś???
A co do serwera - to ten ze stronki ET to chyba jest płatny w EURO z tego co widziałem - i jakoś nie bardzo qmam o czym tam jest mowa ;) Ten o którym mówiłem to wychodzi na prywatnym za 10zł/miesiąc od łebka - to chyba nie tak dużo jak za miejsce na serwerze, na którym można przez bity miesiąc bez bólu grać :)
No tylko, że jako to serwer prywatny - to hasło znałaby tylko ekipa, która wykupiła sloty do gry i zapłaciła 10zł za miesiąc gry... - chyba, że chcielibyście płacić w czynie społecznym ;)

ten serw na enemyterritory.pl tez mozna przeciez (?) na haslo zalozyc, zreszta nie bede polemizowal bo sie nie znam i nie zamierzam poznac :)

a co do serwa na 19 to sie zobaczy, raczej tak

Predi 29.01.2005 18:46

dobra wszystko gra :)
serwer:
157.158.181.198 haslo: cdrinfo

wszystko co bedziecie chcieli zmienic/zrobic mozna zrobic poprzez system glosowania (esc->vote->costam), aby glosowanie zostalo zakonczone sukcesem 50% glosow musi byc na 'YES'
mozna zaglosowac m.inn. o: zmiane mapy, zmiane druzyn, wymieszanie skladow, reset meczu itd

w razie jakichkolwiek klopotow (z podlaczeniem, gra itd) do mnie na gg, nie piszcie tutaj bo moge nie przeczytac, to ze jestem spectatorem nie znaczy ze "siedze" na et :) traktujcie mnie jak ducha, aczkolwiek moge zagladnac :D

edit: serwer bedzie stal do godz. 23.00
jakby ktos chcial zaplacic to podam konto ;)

Pagerus 29.01.2005 18:50

Cytat:

Napisany przez Predi
dobra wszystko gra :)
serwer:
157.158.181.198 haslo: cdrinfo

wszystko co bedziecie chcieli zmienic/zrobic mozna zrobic poprzez system glosowania (esc->vote->costam), aby glosowanie zostalo zakonczone sukcesem 50% glosow musi byc na 'YES'
mozna zaglosowac m.inn. o: zmiane mapy, zmiane druzyn, wymieszanie skladow, reset meczu itd

w razie jakichkolwiek klopotow (z podlaczeniem, gra itd) do mnie na gg, nie piszcie tutaj bo moge nie przeczytac, to ze jestem spectatorem nie znaczy ze "siedze" na et :) traktujcie mnie jak ducha, aczkolwiek moge zagladnac :D

No to gramy panowie :D

Pagerus 29.01.2005 19:03

Cytat:

Napisany przez kizio
jasne że gramy - connecting... awaiting game state.... succesfull....

Wcześniej się połączyłem bez bólu - byłem sam (i chyba Predi był jako widz) - ale zaczęło coś lagować... wyszedłem i... teraz nie mogę się znowu połączyć :(

woitas 29.01.2005 19:08

u mnie kapa - nie łączy się :|

kizio 29.01.2005 19:09

u mnie tez

kasztan417 29.01.2005 19:12

niestety mam to samo od 15 minut
"Awaiting connection....................."

Pagerus 29.01.2005 19:15

Czyżby Predi'emu komp się zwiesił?

kizio 29.01.2005 19:16

raczej net padł

kasztan417 29.01.2005 19:18

podlaczylem sie ale mi podal ze nie mam jakiegos ???complete.pk3
nie wiem co jest zalaczone na servie ale wczesniej normalnie gralem

SLAYER 29.01.2005 19:19

A ja weszlem za pierwszym razem ale nikogo nie ma....

kizio 29.01.2005 19:22

ja dalej nie moge wjesc

Predi 29.01.2005 19:22

zaraz mnie szlag trafi dlaczego to pier** pudlo musi zawodzic wtedy kiedy jest najbardziej potrzebne :( serwer bedzie za 10, 15 min, mam nadzieje ze juz sie nie powtorza klopoty (niby naprawilem )

gallus 29.01.2005 19:24

A może się zgadamy i wpadniemy na jakis serwer pograć w CS:S ?? :)
PS Ja strasznie lamie :|

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:19.